3. sep 2007 15:40
Mamamia kje kupiš te Claro tablete?? Jaz zdaj uporabljam Calgonit gel,pa sem kar zadovoljna. lp ursa40
3. sep 2007 15:40
Mamamia kje kupiš te Claro tablete?? Jaz zdaj uporabljam Calgonit gel,pa sem kar zadovoljna. lp ursa40
3. sep 2007 15:44
Claro se je včasih našel tudi v Mercatorju in Sparu, tudi v DM sem jih že videla, malce drugačno pakiranje, ampak zdaj jih imajo pa v Lj samo v Muellerju. Morda jih bo spet imel ta velik sosed, ko ga odprejo. Loni Makaroni
3. sep 2007 17:42
Spar in Mercator jih vsaj v Domžalah več nimata, sem jih pa kupila v Drogerie Marktu. Imeli so tudi sol in tekočino za lesk. jana 07
3. sep 2007 18:50
uporabljam calgonit gel že skoraj dve leti in sem zelo zadovoljna z njim ariella
3. sep 2007 19:28
heloo jaz imam tablete, sam mi posoda tak smrdi po teh tabletah, da jih dam splahnit brez tablete...ne vem al je stroj kriv al tablete.... Katarinci
3. sep 2007 19:44
Če uporabljate tablete in ne gredo v predalček, jih položi na dno stroja. Tako delam jaz , uporabljam pa Calgonit tablete s koglico.
3. sep 2007 20:08
Lepo pozdravljeni Mene zanima zakaj imam od eurokrema vedno rjave nože ali žličke ,pa ni važno kakšen prašek gel ali tablete uporabljam.Pri nas so vsi nori na eurokrem,si morete zamisliti kakšne nože imam. goga
4. sep 2007 8:48
Gogad, eurokrem je kar masten in mogoče pereš na preniski temperaturi. Jaz največkrat zberem jedilni pribor v eni posodi, ga s krtačko malo podrgnem, da grejo večji ostanki hrane dol in potem v stroj. Tudi z ostale posode počistim večjo svinjarijo. Mamatita
4. sep 2007 15:45
calgonit tablete, vendar samo polovičko, ker je cela prevelika. je pa res, da se posoda kar dobro splakne, preden gre v stroj Drejček
4. sep 2007 16:24
Mi imamo nov pomivalni stroj Candy(prej ga nismo imeli) in sem začela uporabljat tablete Somat s kroglico. Sem zelo zadovoljna s pomito posodo, me pa zanima kakšne izkušnje imate tisti, ki ste poiskusili več vrst detergentov. Pravzaprav me zanima, kakšna je razlika recimo med Calgonitom, Somatom, geli, praški....? Hvala in lep popoldan! Irena DesireKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučni mufini s kremastim nadevom
Pohorska gibanica