V ponedeljek se pri Hoferju začne akcija pravokotnih pekačev s snemljivim obodom,če slučajno katera ne ve pa bi ga rabila,(14,99).Lp in dober nakup vam želim.
Akcija-pekač pravokotne oblike
1. sep 2007 19:18
Jaz sem si že ta teden kupla en pekač iz teflona, samo ni imel snemljivega oboda in ročajev. Je stal, mislim da, manj kot 4 €. Jelenckova
1. sep 2007 20:22
Jaz sem reklamo videla in si bom pekač zagotovo ogledala in verjetno tudi kupila
rrr
1. sep 2007 20:55
Tudi jaz sem rekla, da grem pogledat za ta pekač, bi ga za marsikaj rabila(predvsem za kremšnite). A le, če lahko obod "namontiram" na kakšen malo manjši pekač! Tale mera 42 cm namreč ne gre v mojo novo gorenjsko pečico... ela
1. sep 2007 21:02
ela ne me hecat grem takoj merit mojo - tudi gorenjevo pečico - se mi je zdelo samo po sebi umevno, da bo pasalo ...
rrr
1. sep 2007 21:09
Samo štirideset cm pekač gre v pečico, no mogoče bo pa obod vseeno uporaben
rrr
1. sep 2007 21:37
Ribaracarak, imam rešitev. Omenjeni pekač boš dala za darilo. V Intersparo trgovini pa poišči razstegljiv, res kvadartasti obod. Jaz ga imam in je uporaben. F r i n a
1. sep 2007 22:36
Frina, jaz ga dosedaj še nisem zasledila v Intersparu. Vse kar sem gledala, je pa bila cena okoli 10.000 sit, pardon, okoli 40 EUR. Ta cena v Hoferju je pa več kot ugodna... Mogoče bo pa uporaben vsaj obod. ela
1. sep 2007 22:46
sama sem ga kupla v Interšpatu, okoli 10Eur ham-njam
1. sep 2007 23:19
Ko sem bila v Ljubljani, sem ga kupila v Muelerju, ko je bil cenejši.
Ela, jaz sem videla samo sliko. Imam takega, ki je manjši, pa mi ni ravno všeč, ker ima zaobljene robove. Ta, z ostrimi koti, pa z možnostjo nastavitve, je dosti bolj uporaben. Noter lahko zlagaš tudi pecivo, ki ga v njem ne pečeš: kremšnite, madjarice, te vrste pecivo, ko zložiš plošče. Lahko namažeš do roba in zgleda vsak kos za publiko.
F r i n a
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Galette z zelenjavo
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo