Zanima me v katerem kraju se nahajajo trgovine s skate oblačili in kako se imenujejo.Moj fant je bolj močne postave in so mu vsake kavbojke pretesne zato bi rada naslove od trgovin.Najbolj me zanimajo trgovine v okolici Krškega in Celja.HVALA.
jeri
Zanima me v katerem kraju se nahajajo trgovine s skate oblačili in kako se imenujejo.Moj fant je bolj močne postave in so mu vsake kavbojke pretesne zato bi rada naslove od trgovin.Najbolj me zanimajo trgovine v okolici Krškega in Celja.HVALA.
jeri
1. sep 2007 15:12
take obleke lahko najdeš v newyorkerju, morda celo v h&m-u, ker pa ne poznam celja oz. krškega (trgovin) ne morem preveč pomagati (v lj sta obe trgovini v cityparku, pa tudi v centru se kaj najde) fleur
1. sep 2007 15:14
Newyorker je v Novem mestu. Ne vem pa, če imajo kaj podobnega tudi v Adessi (ta je v KK)
1. sep 2007 20:14
Skaterska oblačila imajo v Novem mestu v trgovini Obsession. http://www.obsession.si/ alexis
2. sep 2007 14:26
Imajo jih tudi v celjskem Tušu. Tam pri sladoledarju je ena trgovina s skate stvarmi. Samo se ne spomnim imena - točno tam pod tekočimi stopnicami za v kino. SonjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pustne miške
Cvetačna juha s popečenim kruhom