Živjo. Rada bi oblikovala torto s tičino maso. In ker je le-ta na voljo v količini 12. kg, me zanima, če bi kateri/a bil/a pripravljen/a razdeliti si maso. Pišite mi prosim zs.
Lp
Jerča
Živjo. Rada bi oblikovala torto s tičino maso. In ker je le-ta na voljo v količini 12. kg, me zanima, če bi kateri/a bil/a pripravljen/a razdeliti si maso. Pišite mi prosim zs.
Lp
Jerča
31. avg 2007 19:21
Mislim, da so punce pisale, da se pri Goljotu dobi po 2 kg mase. gaja 1
31. avg 2007 21:33
Pri Goljatu dobiš kolikor želiš, je pa najbolje preveriti po telefonu oz. se z njim dogovoriti! Simona
24. sep 2007 9:10
No jaz imam maso, ki sem jo kupila v pekarni Vrhnika in ker je je 7 kg kar malo preveč zame, jo lahko katera dobi pri meni. Pa upam da me ne bojo sedaj napadli, da si kakšno reklamo delam.. biba
24. sep 2007 9:22
Kolikšen pa je rok uporabe te tičine mase? Koliko mase je potrebno za eno večjo torto za cca 25 ljudi? ez
24. sep 2007 9:37
cca 3 kg je dovolj za 4 nadstropno torto za 80 ljudi. Veri
24. sep 2007 9:45
Drugače je rok uporabe 1 leto, vendar ima pekarna Vrhnika maso, ki je bila narejena aprila. Torej je uporabna do aprila 2008. Najbrž imajo takšne zaloge. biba
25. sep 2007 9:53
Evo, da izkoristim odprto temo ins e zahvalim bibi za ajmrček. In dobila sem še eno dečvo, naslednjič si bomo lahko vse 3 razdelile tistih 7 kil. Loni Makaroni
25. sep 2007 13:41
Joj punce tudi jaz imam v družin 3 novembrce, ki bodo želeli imeti vsak svojo torto. Letos bom resnično poskusila s to tičino maso. Torej tudi jaz bi se kje "prišlepala" zraven in jo nekaj kupila. Če katera nima kam z njo, se priporočam.
Pod drugo pa me malo zanima, kako to zadevo oblikuješ (podobno kot marcipan) lahko dodajaš barve, katere?
Pač malo mi svetujte.
Hvala!
ANJA
25. sep 2007 14:07
oblikuješ tako kot marcipan. Barvaš pa z jedilnimi barvami (v prahu ali tekoče). Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k
25. sep 2007 14:32
a bi lahko dobu recept za breskovo marmorirano torto? hvala matej30Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolka v srajčki
Princeske