Operacija dlesni in odstranitev modrostnega zoba

teya84  

član od: 9.11.2005

sporočila: 331

31. avg 2007 16:35

Ariella_3, jaz sem bila na takem posegu. Z brade so mi odstranili 1 znamenje. Nič posebnega. Vsega je bilo konec v kakih 15-ih minutah.Glede na to, da ti jih bojo odstranjevali več, bo verjetno trajalo dlje. Dobila sem lokalno-injekcijo in kaka 2 šiva, ki so jih odstranili po pribl. enem tednu. Edino kar sem čutila, je bilo šivanje - kot da bi me vlekli za brado, ampak nič boleče. Po posegu sem šla lahko normalno domov, naslednji dan pa v šolo. Teja

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

31. avg 2007 16:50

Možu so pred kratkim odstranili modrostni zob. Delali so mu na stomatološki kliniki. Ko je izpljunil tampone (po cca dveh urah) je bilo tako kot vsak drugi dan. Ni imel nikakršnih bolečin, brez otekline, počutil se je krasno. Verjetno tudi izkušenost zobnega kirurga naredi svoje, sicer pa mislim, da se nimaš česa bat. lp Vesna

Kristalka  

član od: 31.3.2007

sporočila: 833

31. avg 2007 18:31

Mene pa zanima, kako dolga je čakalna doba za tak poseg (na zob mislim). Hvala. Kristalka

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

31. avg 2007 18:37

Za modrostne zobe sem jaz dobila napotnico za splošno anestezijo.

Za materina znamenja pa sem dobila lokalno, poseg hitro in dobro opravljen - danes se mi nič ne vidi, znamenja so bila na obrazu. Vse skupaj, s čakanjem vred je trajalo slabe tri ure. Popoldne sem šla že na predavanja.

Loni Makaroni

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

31. avg 2007 18:53

Jaz sem šla samoplačniško in sem dobila datum takoj drug dan. Ko sem se hotela naročiti na napotnico bi bila povsod čakalna doba najmanj 3 mesece. Na stomatološki pa so me naročili čez 1 leto. Ker me je v času, ko sem čakala na datum me je začela osmica neznansko boleti (vraščal mi je v čeljust) sem šla kar samoplačniško. jade

lili_stef  

član od: 18.1.2007

sporočila: 183

31. avg 2007 21:10

Moja hči je bila na izklesavanju osmic v marcu in maju.Najprej so ji na desni, potem pa še leve.Prvič smo jo peljali šive ven pobrat, drugič pa ni bilo treba.Imela je to srečo, da je bil isti kirurg, ki jo je operral za zlom čeljusti. Bili smo seveda na stomatološki.Je bilo malo bolečin malo otekline, vse skupaj je pa hitro minilo. lili_stef

sterkuš  

član od: 19.5.2007

sporočila: 103

31. avg 2007 21:12

Jaz sem bila danes na pregledu, 21. novembra pa iam naročeno operacijo,tako,da ne bom čakala dolgo.Je pa res,da je odvisno kam greš.Se pa strinjam z večino,da je veliko odvisno od samega zobarja kako nežen je z samim delom.Upam,da bo minilo brez večjih bolečin. LP sterkuš

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti