Zanima me, če ima katera izkušnje, kako namestiti slik"co na
Hvala vnaprej !!!
janinamo***
Zanima me, če ima katera izkušnje, kako namestiti slik"co na
Hvala vnaprej !!!
janinamo***
31. avg 2007 12:23
Če jo boš navlažila se bo po moje barva razpackala. Mislim, da se zmehča, ko jo daš na tortico vsaj pri meni se je.
jade
31. avg 2007 13:22
položiti jo moraš na smetano in se bo potem lepo stopila. Ksenija :) http://picasaweb.google.com/xency.k
31. avg 2007 13:51
Vsa umetnost je ta, da je torta oblečena v pravo smetano - ne v rastlinsko. Nekaj ur pred rezanjem enostavno sliko položiš na torto. Rob slike lahko okrasiš še z barvano smetano - iz peki papirja narediš tulec, kateremu odrežeš vrh, da dobiš majhno odprtino in s tem narediš lepo obrobo. Preizkušeno! helgula
31. avg 2007 14:04
Joj, zdi se mi, da mi, kadar imam opravka z navadno smetano, vse kar teče. Boljša mi je kar rastlinska smetana, vsaj za okraševanje. Je katera od vas imela opravka kdaj z rastlinsko smetano ??? Hvala vnaprej, fuuuuul ste v redu. janina***
31. avg 2007 14:13
Brez problema uporabi rastlinsko smetano.Tako kot so ti napisale ,slikico položi malo z roko pogladi ,tako da se je res prijela in po robu našpricaj-nabrizgaj.Jaz tudi vedno krasim z rast. s. in tudi sliko sem že gor devala in se dobro obnese.Brez strehu.
31. avg 2007 14:22
Ali mogoče kdo ve, kje delajo slike po naročilu (če sploh kje)? Koliko približno stane? Lepo se imejte. s0ncek*
31. avg 2007 14:23
Mogoče malce neumestno, ampak kje se pa kupijo takšne slikce? katjushka
31. avg 2007 14:30
V pekarni Vrhnika, Brnčičeva v Lj. Preslikajo katerokoli sliko, ki jo prineseš. Cene ne vem, je bilo okoli 1500,00 sit. londonska rezina
31. avg 2007 14:36
Hvala, londonska rezina. Ma, bom očitno res morala v to trgovino. Zadnje čase ste jo že tolikokrat omenile, da imam občutek, da res nekaj zamujam. Pa saj ni problem, samo spotoma mi ni. Naslednjič, ko gremo v LJ, bom obvezno zavila še tja. LP katjushka
31. avg 2007 14:36
londonska rezina, hvala za informacije. Sicer sem upala, da bo kaj blizu MB, ampak za lepo torto se bom peljala tudi v LJ ;) s0ncek*Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čokoladni eklerji
Jajčevci s sirom na veganski način