1. avg 2009 13:12
Japaja, daj, preberi še enkrat njene odgovore. Daleč od tega, da bi šlo le za nedolžno brco mimo, ki se je zapisala nepoučeni forumašici.
Gre za zelo odločno in nekajkrat ponovljeno arogantno omalovaževanje kodeksa slovenskega jezika. Kot Petkica, sem tudi sama dojela njene izjave kot mnenje da je naš jezik za luno, oziroma njegovi uporabniki cepci.
V kolikšni meri je kdo pismen, je seveda še posebej pri forumskih pisarijah nujno stvar osebne, neobjektivne presoje. Moja je rezultat prebiranja njenih prispevkov.
Primerjati njen in Vendelinin besedni zaklad je seveda smešno, šteti angleške besede pa tendenciozno - Vendelinine tedensko prešteva in se nad njimi zgraža vsak, ki ima pet minut časa, ob Vanjine se pa še nikoli nobeden ni spotaknil.
Vesela bom pojasnila kakšno zvezo imajo avtoričini recepti in njena provinienca z omalovaževanjem slovenskega jezika in govorcev ?
Meni je na forumih popolnoma vseeno čez katero lužo ali planke kdo komunicira s Slovenijo, dokler si ne privošči takšnih netaktnosti, kot si jih je tokrat Vanja.
A te te pa niso prav nič zbodle?
nola