29. avg 2007 16:35
Lesnik, a so to vrečke, ki jih oglašujejo tudi v eni znani slovenski reviji? Od prvega trenutka, ko sem jih zagledala, samo nimam še nobenih povratnih informacij o delovanju. Te kontaktiram na zs!
Tudi sama imam strašanske težave s potenjem nog. Ker sem zaradi prepogostih degusacij receptov s kulinarike že itak krepko čez idealno težo, čevlje ponosim hitreje kot manekenke s 50 kg, ko pa k temu prišteješ še tole potenje, potem računica pokaže, da eni čevlji pri meni vzdržijo makimalno eno sezono. Pa računaj! Moj dragi teh težav nima, ker je pred davnimi leti v vojski dobil eno kremo in od takrat naprej se poti normalno, samo nobeni njegovi čevlji več ne smrdijo. In ne boste verjele, enkar sem našla zdravnika, ki je vedel, kako se tista krema zmeša in mi je napisal, tako da sem si dala v naši lekarni zadevo nardit in res pomaga. Je v bistvu en tak tekoči puder, s katerim je treba stopala namazat vsak večer pred spanjem in čez obut bombažne nogavice. Sitno je samo to, da je to en tak tekoč puder, ki pušča barvo skoraj tako kot edigs, je pa res, da po kakih 14 dneh NEPRIJETNEGA VONJA NI VEČ! In če bi pri meni ne bilo s tem tako kot z vsako na novo odkrito dieto (beri: če bi vztrajala več kot tri dni) bi bil efekt najbrž trajnejši! Tako pa....
Ni sicer lepo, je pa res, da sem vesela, da nas je več takih....
Pozdrav vsem,
helenag