Ne vem kako naj razložim, ampak rada bi prišla do škatel v katerih prodajajo krofe v trgovini. Tiste, ki ste bile v Škofji Loki pri Goljatu na tečaju boste vedele kakšne mislim, ker smo v škatlah nesle domov pecivo!
Hvala Mateja
mperhaj
Ne vem kako naj razložim, ampak rada bi prišla do škatel v katerih prodajajo krofe v trgovini. Tiste, ki ste bile v Škofji Loki pri Goljatu na tečaju boste vedele kakšne mislim, ker smo v škatlah nesle domov pecivo!
Hvala Mateja
mperhaj
29. avg 2007 9:44
Rada bi škatlo za transport ta ima celo pokrov samo kako bi pa prišla do teh škatel pa nimam pojma! Še kakšno pomoč lepo prosim! Mateja mperhaj
29. avg 2007 10:00
Mateja, ti ne bo treba v Zagreb. Pokliči sem in vprašaj:
http://www.petruzalek.si/kontakti.html
http://www.petruzalek.si/katalog/pakirni-materiali/pap
Pa še tele v Novo Gorico pokliči, pri njih so naročale moje prijateljice škatle za poročno pecivo, imajo različne dimenzije na voljo:
Loni Makaroni
29. avg 2007 10:02
1 ali 100? So kartonaste ali plastične? Če boš bolj natančno opisala kakšno potrebuješ, bomo morda lahko pomagale, ker nas pri Goljatu najbrž ni bilo veliko veverica
29. avg 2007 10:04
Bravo Loni, ti si konkretno pomagala... Jaz pa le napletam... veverica
29. avg 2007 10:45
samo nekaj izven, v sve i svašta pol artiklov iz kataloga sploh nimajo na policah oz. na zalogi, tele škatle pa v živo izgledajo zelo ceneno, kakor nasploh večina stvari tam (recimo okrasje za torte, rožice ipd.) katka
29. avg 2007 10:55
Pa vprašaj v trgovini kjer prodajajo krofe. Sem prepričana, da bi ti jih dali. darja2
29. avg 2007 11:14
meni jih v pekarni niso hoteli dati :((( niti prodati :(( katka
29. avg 2007 11:15
ja, tiste kartone trgovine vračajo... feferon
29. avg 2007 11:36
Zato se pa splača imeti veze v pekarnah Ampak na je šla moja veza v pokoj, ta druga pa je pustila službo in je šla med profesionalne kmetice. Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako
Pekoče piščančje perutničke