Zanima me, če je kje v Mariboru trgovina, kjer prodajajo vse po 99 centov?
Lp!
riba-ribica
Zanima me, če je kje v Mariboru trgovina, kjer prodajajo vse po 99 centov?
Lp!
riba-ribica
28. avg 2007 19:55
Za to ravno ne vem, je pa ena taka trgovina na Svetozarevski, nasproti KBM (pred semaforjem na desni), pa v City-u spodaj nasproti Mercatorjevega vhoda v samopostrežno.
Je pa ena zanimiva trgovina na Taboru (bivša Metalka). Po zelo nizkih cenah nudijo vse od šivanke do slona, sedaj celo šolske potrebščine......
titta
28. avg 2007 19:58
Prvi dve, ki sem ju navedla sta v tej smeri "99" centov....prej je bilo vse po 200 oziroma 300 tolarjev. titta
28. avg 2007 20:27
V Ljubljani pa ni nobene več. Se mi zdi. Je kakšna? Vrana
28. avg 2007 20:30
Kja pa ona pri Sari cerkvi na Celovški? Tam je nekaj takega..................... rimljanka
28. avg 2007 21:01
Mislim, da je ta pri Stari cerkvi zaprta. Oziroma jo prenavljajo? Jelenckova
28. avg 2007 21:04
Ne vem, včeraj mi ni delovala tako, ko sem se mimo peljala, nosem pa bila posebej pozorna, to je res. rimljanka
28. avg 2007 21:07
"Vse za 99 centov" je na Zaloški nasproti gimnazije. Groza od groze. Jaz ne bi dovolila otvoritev takih trgovin - poden od podna. Predstavljajte si, taka trgovina v sred Ljubljane, pri pošti - hvala bogu, da so jo zaprli.
Pozdravček!
28. avg 2007 23:26
Titta, hvala za odgovor. riba-ribica
29. avg 2007 7:36
V City-ju v Mb je ni več. Tam pri Metalki mislim, da je bil po starem jurja shop, na Svetozarevski pa je bla ja 200 al 300 je pa še zdaj neka taka varianta. ZAČETNICA
29. avg 2007 8:23
riba-ribica, eno tako trgovino imaš tudi na Koroški cesti v MB. Lp PalmaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom
Mandljeva juha ajoblanco