29. avg 2007 12:30
Jaz prav dobro vem, da pridejo brezplačno delat meritev, da lahko potem prodajo razno posteljnino in dodatke, nisem neumna. Sem se pač odločila, da lahko pridejo. Močno dvomim, da nobeden od vas ni nikoli imel prostovoljno doma nobene predstavitve raznih loncev, sesalcev ali kaj podobnega. Tudi tej predstavniki povejo, da pridejo samo skuhat večerjo in nato marsikomu uspešno prodajo lonce za 1/2 mio starih tolarjev. Me zanima koliko "NENAIVNIH" žensk ima te lonce doma. Tudi prodajalci raznih sesalcev grejo v spalnico pokazat kako je umazan vaš jogi in tako dalje... Kaj ste naredili, ko vas je predstavnik vprašal če gre laho na WC, ste rekli: " Ne, ker ste lahko lopov." Jaz se strinjam, da je previdnost na prvem mestu in da je treba bit vedno bolj pazljiv kar se teh stvari tiče. Ampak niso na tem svetu glih vsi lopovi. Nekateri ljudje pač živijo od tega nehvaležnega dela. Nekateri so prijazni nekateri vsiljivi, tudi v trgovini so nekatere trgovke prijazne nekatere pa fajn nesramne in mi vseeno kupujemo. Naj vam še povem, da sem včeraj dobila to podjetje in jim sporočila, da me ne bo. Očitno ni prišlo sporočilo do predstavnice. Nato me je zvečer poklicala prijazna gospa (njihova radiostezistka), katera je bila napotena k meni. Prijazno me je opomnila, da pač ni lepo če se zmeniš in te ni. Neusiljivo je povedala, da bo še 2 dni v mojem kraju, mi dala tel.št. in če želim naj jo pokličem za meritve. gordip