28. avg 2007 14:31
Gordip, nič se ne sekiraj, če te ne bo doma. Tudi ne bo ne vem kakšen vljudnosti kiks, če obiska ne storniraš. Pa še moja izkušnja:
K meni sta enkrat prišli dve "babnici", zmenili sta se pa kar s sinom, ki sploh ni dobro vedel, za kaj se gre. Skratka, prideta na vrata, brez prave predstavitve, niti ne počakata na povabilo, kar lezeta po štengah navzgor, pričneta nalagati in mahati z nihalom. Seveda je bilo vse grooozno, nujno bi morali od njiju kupiti vse mogoče, kar sta ponujali. Ko sem ju malo postavila na trdna tla, sta se pričeli obnašati prav napadalno. Zahtevala sem vizitko češ, ko bom pripravljena na sodelovanje, bom že poklicala. Nista imeli nič, le en prastar "ceglc" A-4 formata in potem je gor ena ročno načečkala svojo mobi-številko. Seveda niti približno nisem pustila, da bi se šetali po hiši, ven sem ju morala pa kar energično na silo spraviti. . Kasneje sem ugotovila, da sta bili od podjetja, ki med drugim vsepovsod ponuja "edine prave" antimagnetne ali kaj jaz vem kakšne postelje.
Od takrat vsakega, ki ponuja meritve, kar se dogodi vsaj ene štirikrat letno, prav na kratko odpravim, kajti, ko/če se bom za to odločila, bom poiskala preverjenega in zanesljivega strokovnjaka.
Cila