Novo ležišče

leni1  

član od: 26.2.2007

sporočila: 295

tema odprta - 27. avg 2007 21:27 | ogledi: 4.281 | odgovori: 10

A mi lahko predlagate kakšen jogi naj kupiva z možem.Kakšne izkušnje imate z dormeom k je taka reklama?prosim za nasvet

leni1

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

27. avg 2007 21:36

http://www.postelja.com/index.php?i=posteljnina.php

Sama sem pred dosti leti kupila jogi, trd kot kamen, ker je bil takrat takšen nasvet vseh, ki so ležišča prodajali.

Danes je drugače in sem želela izbrati nekaj iz ponudbe Dormeo.

Sreča, da me je sorodnik pregovoril in pošiljam zgornjo povezavo. Morda najdeš kaj ugodneje in predvsem so to zadeve, ki temeljijo na resničnih podatkih.

http://www.postelja.com/ (to je osnovna stran).

O Dormeo pa pač ne bi kaj rekla, morda so nekateri zadovoljni, drugi spet ne....

Pa dobro izberi!

titta

pinka  

član od: 17.6.2004

sporočila: 929

27. avg 2007 21:48

midva imava firmo hitex, že 8 leto in še ni znakov staranja (vdorov, lukenj, izboklin . Točno niti več ne vem, kateri model je. In se odlično spi na njem. http://www.hitex.si/ pozdravček, pinka Sporočilo je spremenil(a) pinka dne 27. avg 2007 21:49:07 Sporočilo je spremenil(a) pinka dne 27. avg 2007 21:50:24

bozena  

član od: 26.10.2003

sporočila: 234

27. avg 2007 22:20

titta in kaj imaš ti od njihovih ležišč in kako si zadovoljna Hvala božena

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

27. avg 2007 22:28

hotela sem naročiti nadvložek, ker bom jogi nabavila enkrat kasneje, saj so kar dragi. zaenkrat sem želela zadevo rešiti na ta način, pa so Dormeo nadvložki iz umetne mase in mi ne bi ustrezali, saj mi je vroče. Morda nisem edina, ko delujem kot radiator....

zato pa sem vesela, da sem našla ono drugo podjetje in celo malce ugodneje.

Ne zamerit - sto ljudi in sto mnenj. 

Edino, kar sem lahko primerjala med tema dvema podjetjema, je bila blazina. (polšter). Izdelek našega proizvajalca mi bolj ustreza.

titta

tajči-ja  

član od: 25.10.2006

sporočila: 43

28. avg 2007 7:22

Pozdravljeni! S partnerjem sva kar dolgo iskala kaj kupiti, da nama bo udobno oz. da se zjutraj ne bova zbudila polomjeno. Najin jogi je res slab. No in tako sva po priporočilu brata poizkusila pri njemu ležišče, ki ga je kupil in sva se takoj odločila. Gre za podjetje oz. firmo Optimo. Naročila sva ležišče iz pene Viscotherm. Ker je ležišče kar drago, sva se za letos odločila samo zanj, drugo leto pa še dno, ki ga ta -isto podjetje ponuja. Sva razmišljala tudi o žepkastih jogijih, pa o Dormeju, vendar ko sva poizkusila penasto ležišče in kar nekaj časa ležala na tem ležišču je delovalo na naju blagodejno. Če greste na internet in vtipkate Optimo, dobite vse podatke, cenik, prodajna mesta itd. Na Dolenjskem koncu Slovenije je nekaj prodajalen, vendar sem zvedela, da lahko poizkusiš ta ležišča v Trebnjem, trgovina Ra-j d.o.o. Ležiš lahko cel popoldne in preizkušaš ležišča, da se lahko odločiš. Rok dobave je 3 tedne, če ga nimajo na zalogi. Upam, da sem kaj pomagala. Pozdrav vsem! tajči-ja

Pingvin  

član od: 8.4.2003

sporočila: 162

28. avg 2007 7:58

Živ, priporočam vodno posteljo. Kolikor vem, jo lahko vgradijo v obstoječ posteljni okvir. Mož je sicer imel na začetku kakšnih 14 dni probleme se navadit spat v njej, zdaj pa jamra, ko kam greva in je tam navadna postelja. Pravi, da bo vodno posteljo začel nosit s sabo na dopust:) Res je super. Nikoli nisi zaležan, poležan, ne boli te glava, hrbet....Spiš kot angelček:) LP, Pija. Pingvin

postrv  

član od: 27.7.2007

sporočila: 64

28. avg 2007 8:18

Ko sva menjala spalnico, sva se odločila za ležišče Hitex. Mož je dobil tršo, jaz pa mehkejšo varianto ( odvisno od teže osebe). Na tem ležišče se odlično spi. ( ni reklama, ampak resnica 9. Mene pa zanima , kaj menite o Bioprotectorju ( zaščita pred različnimi naravnimi in tehničnimi sevanji) ?! Sedaj pa še vprašanje za ženski spol( vem, da to ni tema, ampak je povezano s spanjem): Katero NARAVNO zdravilo uporabljati v meni, da saj ublažiš njene simptome? ( vročinski napadi, znojenje,....) Hvala tisočkrat in lep pozdrav!! postrv

Ava  

član od: 28.3.2006

sporočila: 283

28. avg 2007 9:06

Pred 14 dnevi sva z možem zamenjala ležišči (link http://www.tus-kosi.si/index_slo.html) in sva zelo zadovoljna. Nimava nobenih problemov več pri vstajanju iz postelje; nobenih bolečin v križu. Izbrala sva ležišči Bi 5. Pozdrav Ava

Vrana  

član od: 16.2.2006

sporočila: 620

28. avg 2007 10:12

Pred kakšnim letom sem za sinovo posteljo kupila Dormeo in je zelo zadovoljen. Pred nakupom sem se seveda posvetovala tudi tukaj na forumu in so bila mnenja različna, odločitev na koncu pa je bila očitno pravšnja. Pozdravček, Vrana

Roncolino  

član od: 26.3.2007

sporočila: 1464

28. avg 2007 10:51

Odkar sem v svoji sobi (4 leta) imam Dormeo.Ne zamenjam ga za nič...jaz se res naspim,pa tudi če spim samo 5 ur. Ni pa to jogi za tiste,ki ne marajo trdih jogijev-jaz jih obožujem. Roncolino

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti