Čvek v kk - brestanica

vida u.  

član od: 1.4.2007

sporočila: 360

2. sep 2007 14:00

Ati zlati se tistemu pecivu reče kučme, ko je bilo od kokosa in tako lušne roza in čokoladne kapce so ble gor. V bazi ne najdem recepta bi mi ga lahko kdo pomagal najti. Hvala vida u.

lisička  

član od: 21.7.2003

sporočila: 588

2. sep 2007 14:09

Ne vem če sem zadnja, ampak tudi jaz se moram zahvalit Ognjič, da nam je organizirala tale čvek. Res je bilo lepo in tisti, ki niste bili z nami, vam je res lahko žal. Pa tako luštno je blo pestvat Laro ........

Gobica

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

2. sep 2007 15:34

Ognjič je napisal/a:

anamarija1, tisto ni moja nečakinja, to je Nikita, vnukinja od moje prijateljice. Moja nečakinja je že oreng babnica, stara 20 let .

kobra 1, pa je res nekaj frčalo tam naokoli

Ognjič
To pa zato, ker sem bila šokirana ob gledanju slik, no, tvoja je vseeno ne glede na sorodstvo... Anamarija

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

2. sep 2007 18:23

Lepo ste se imeli,vidim. Sem se spomnila na vas, ko smo se mimo mosti, kjer ste vi zavijalo v levo proti Brestanici, mi v petek odpeljali naravnost, proti Beli krajini, na Kolpo.

Pa drugič, da spoznam še tiste, s katerimi se še nismo srečali. Mamamia

mamamia

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

2. sep 2007 20:41

lisička je napisal/a:

Ne vem če sem zadnja, ampak tudi jaz se moram zahvalit Ognjič, da nam je organizirala tale čvek. Res je bilo lepo in tisti, ki niste bili z nami, vam je res lahko žal. Pa tako luštno je blo pestvat Laro ........

Gobica

Hmm, Lisička, nisi zadnja, to sem verjetno jaz, ker prej nisem prišla do računalnika. Res je bilo luštno, pa čeprav sem prva zbrisala, ampak ugotavljam, da mi je to prišlo že v navado. Se bom probala odvadit....

Ognjič, fino si se spomnila, hvala!

LP

cervus

stani  

član od: 10.11.2005

sporočila: 235

2. sep 2007 20:57

Ojla! Jaz sem pa res zadja, sem šele danes prišla domov iz Krškega, interneta pa še dol nimamo. Ognjič hvala imeli smo se res luštno, bo treba kmalu ponoviti, če ne prej pa pozimi pri atiju zlatemu ko se bomo spuščali po Pohorju dol ( sem že pozabila kako se reče tem sankam) imejte se lepo lp

stani

Rmeli  

član od: 5.2.2004

sporočila: 344

2. sep 2007 23:41

Tako ste se imeli fajn, da bom drugič vse obiske odpovedala... LP, Rmeli Rmeli

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

3. sep 2007 17:45

Ne pa nisi tazadna stani. Jaz sem čakal, ker imate dame prednost.

Super si tole organizirala ognjička. Celo z vremenom ti je ratal, samo ena plohica. Itak smo bili pod streho.

Punce zelo ste se potrudle s sladkarijami.

Pa kmalu zopet na svidenje.

Matjaž

ligojna  

član od: 22.12.2003

sporočila: 1501

3. sep 2007 17:57

Hvala naši  Ognjič tudi z moji strani!!! Vesna Leben

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti