2. sep 2007 10:24
No jaz pa nisem blizu doma, pa tudi sicer nisem mogla priti - in me prav tako firbec daje rrr
2. sep 2007 10:24
No jaz pa nisem blizu doma, pa tudi sicer nisem mogla priti - in me prav tako firbec daje rrr
2. sep 2007 10:29
Ja tudi men je blo dober v vaši družbi in Ognjič super,da si vse organizirala. Res, da sem bila prvič na čveku in če bo možnost sigurno še pridem, da se mal bol spoznamo. vida u.
2. sep 2007 10:36
tejka77 je napisal/a: |
Kaj ti misliš,da se jst vas bojim..no,mogoče malo Bom verjetno prišla za kako urco ali dve. tejka77 |
2. sep 2007 10:45
vida u. je napisal/a: | ||
|
vida u., bomo šli jutri vsi udeleženci iz tega konca v trgovino, kjer tejka77 dela in kupili čisto vsake salame po 2,5 dag in kakšen šnicel, težak točno 4,385 dag...pa bomo vidli, če pride naslednjič, al ne
Ognjič
2. sep 2007 10:57
Ampak ona Lara ta mejčkena je pa res en cukr . Pa sem prej pozabila povedat, da so starši to dete na vsak način hotli prepričat, da je treba it domov spat, ker je utrujena ...ampak, na široko sta zehala sam ata in mama, punca ni kazala prav nobenih znakov zaspanosti, domotožja in lakote . Ognjič
2. sep 2007 10:58
jade
2. sep 2007 11:11
Ja, Ognjič pa kr neki vrst sira, potem bi tejka77 sigurno drugič nas pogledat. Jade tvojo družinica je res zelo lušna, pa tko mirna sta bila. To bi mogel moj mož vidit on je že zraven dveh čist živčen. Ga bom drugič pripeljala s seboj, da bo videl kako to gre. vida u.
2. sep 2007 11:12
V čakanju lepših slik evo, vam obljubljeno. http://www.moj-album.com/uredi/anamarija1/91 Anamarija
2. sep 2007 11:13
Kar pripelji ga, pa otročke tudi. jade
2. sep 2007 11:35
Rimljanka,štrukeljčki z baziliko!!! Vesna LebenKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rogljič Croque Madame
Preprosta, ampak odlična jabolčna rolada