12. jan 2008 15:26
Sem iz maribora kumer83
12. jan 2008 15:26
Sem iz maribora kumer83
22. avg 2013 13:01
Če je kdo pripravljen deliti kefirjevo gobico z menoj mu bom zelo hvaležna.
Sem iz Lj, kjer jo lahko prevzamem osebno, lahko pa po pošti, kjer stroške seveda krijem sama.
Hvala
Lucy_lu
23. avg 2013 13:25
A do ponedeljka lahko počakaš, ko bom nazaj v službi? Jo lahko prideš osebno iskat v center mesta.
Loni Makaroni
24. sep 2013 16:26
Bom kar tule vprašala, da ne odpiram nove teme. Zanima me ali kefir uporabljate tudi pri peki?
Hvala in lep dan vsem.
daja17
24. sep 2013 20:34
Živijo daja17, jaz sem ga uporabila pri enem pecivu namesto jogurta.
ursiii
5. okt 2013 19:19
Problem: Nekaj je narobe z mojo kefir gobico. Vse je nekam sluzasto in se kar vleče. Ali je možno, da je propadla? Poskušal sem z različnim mlekom - alpsko, lejko in tuševo pa ni razlike. V 36-48 urah se naredi gosto in izgleda kot da je OK a ko zajameš z žlico, se vse nekam vleče. Ali je imel kdo že podobno izkušnjo?
grand
5. okt 2013 19:46
ja, prav na ta način se je moja gobica tudi "osluzila" in sem jo vrgla stran. Zdaj smo pa brez :) se je ni dalo sčistit te sluzavosti. LP
vida-lara
6. okt 2013 20:33
Zakaj pa delaš kefir toliko časa, jaz ga navadno pustim 24 ur, večinoma je narejen še prej, ampak zvečer zamenjam mleko in dam pripravljenega v hladilnik, da ga lahko naslednje jutro pojem. Ker če sem pozabila nanj, je bil take čikgumi sorte. Ga pa delam max iz 3 dl mleka naenkrat (raje več posodic).
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne kremšnite
Ameriška jabolčna pita (American apple pie )