10. sep 2008 7:17
Tigris, na kakšen način pa si zvrtala luknjice v koščke stekla, da si jih lahko obesila?
Lp
cervus
10. sep 2008 7:17
Tigris, na kakšen način pa si zvrtala luknjice v koščke stekla, da si jih lahko obesila?
Lp
cervus
10. sep 2008 7:57
Elaphus, luknjice so v kristalčke že narejene, kupujejo se za izdelavo kakšega kosa "domačega" nakita. Hčerka včasih dela kaj iz navadnih ali swarovskih in lahko rečem, da so ti zadnji precej dragi. Imaš pa v teh trgovinah tudi precej cenejše variante kamenčkov.
Lijana
6. apr 2010 21:22
Pozdravljeni, da malo potegnem tole temo iz naftalina. Gre za to, da bi potrebovala vetrne zvončke in sicer kovinske s po 8imi cevkami dolžine min. 15cm ter radijem 0,5cm ter vetrne zvončke s po 12imi cevkami dolžine 35cm ter radijem 1,5cm. Kje bi se dalo te zadeve kupit, vem samo, da v trgovinah z raznimi orientalskimi zadevami, ampak kje je kakšna taka trgovina v Lj.Najlepša hvala za vsakršno informacijo. Ninja24
7. apr 2010 7:56
V btc,spodaj v kleti,mislim da hala A Se pa veliko tega dobi na nolotnih sejmih,bazar Sila jih je imel tudi kar nekaj, Pa verjetno v kakšnih vtnih centrih bi tudi bilo. Videno tudi v kataloški prodaji. Pa Rutar,lesnina,Merkur,... anaeva
7. apr 2010 15:24
anaeva najlepša hvala za odgovor, bom šla v lov na tele zvončke. Ninja24
7. apr 2010 15:29
v centru Ljubljane je poleg Hotela Slon tudi ena manjsa orientalska trgovina, imena se ne spomnim, pa Sariko ima eno svojo poslovalnico na Miklosicevi, v blizini foto Grad-a LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
11. apr 2010 17:53
No naj povem, da moj lov na vetrne zvončke po raznih orientalskih trgovinicah ni bil ravno uspešen, žal nikjer niso imeli takih kakršne sem potrebovala (ali ni bilo dovolj palčk, ali ni bil pravi material, ali ni bil pravi premer.....), tako da sva se s fantom kar sama lotila projekta in moram rečt, da za prvič sploh niso tako "češko" izpadli kot sem si predstavljala, ko sem gledala material pred sestavo . Ninja24
11. apr 2010 18:07
Bravo za pridne roke. anaevaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način
Marmorni sladoledni sendviči