26. avg 2007 16:21
Midva sva ga kupila v Ikei. Dokaj masiven, skoraj neuničljiv, stal je pa 10€ (za 6 oseb). Doma pa imajo WMF, ki je pa prav tako dober. Še celo nekoliko težji kot Ikein. Sonja
26. avg 2007 16:21
Midva sva ga kupila v Ikei. Dokaj masiven, skoraj neuničljiv, stal je pa 10€ (za 6 oseb). Doma pa imajo WMF, ki je pa prav tako dober. Še celo nekoliko težji kot Ikein. Sonja
26. avg 2007 17:45
wauuuu, teli wmf so res lepi.. tak minimalistični, elegantni... zelo lepo!! bannanna
26. avg 2007 18:54
Midva sva dobila Solingen za poročno darilo in po nekaj pranjih v pom. stroju so noži začeli rjaveti. Atina
26. avg 2007 22:28
Tudi jaz imam WMF. En komplet kupljen v redni prodaji, drugi za šparove nalepke. Oba sta še vedno kot nova. Tudi pomivalni stroj jima ne pride do živega. Toplo priporočam. Julija
26. avg 2007 22:55
Tudi jaz ti priporočam WMF :) Sama sem ga sicer kupila v šparu (ko so bile smrekice) Kar bom pa še dokupovala, bom pa v Müller-ju, ali pa v filipovem dvorcu (tam naj bi imeli še večjo izbiro). Sem pa slišala da se dost bl splača da greš v avstrijo ali nemčijo kopovat WMF, ker te ne glede na porabljen denar, cajt, benz, stane veliko manj. Malo se pozanimaj. lp Pitončica
27. avg 2007 9:35
WMF imajo zdaj tudi v city parku zgoraj, ne vem točno, kako se trgovina imenuje. Noel
27. avg 2007 11:00
Tudi sama imam WMF, uporabljam ga že blizu 30 let, z velikim veseljem. Imam pa dejansko občutek, da je v Avstriji ali Nemčiji večkrat pri WMF kakšna akcija, takrat se res splača kupiti. Tako imam v Celovcu na Starem trgu (Alter Platz, peš cona) ogledano trgovino, kjer imajo vedno kaj ugodnega. V Nemčiji pa sploh (čeprav je malo predaleč, da bi šla tja samo zato). teta torta
27. avg 2007 13:39
A lahko še jaz svoj piskrček pristavim. Iščem manjšo lopatico - tako kot je tole strgalo za sir, ki sem si ga v Muellerju že ogledala, samo za sir ga pa res ne rabim, pač pa za jemanje prvega kosa biskvitov, tiramisujev iz pekača:
http://www.wmf.com/produkt_detail.asp?nv_id=345&{A8303E9C-4BB7-431A-B26A-9E3070E81AB5}
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pirini svaljki s pršutom
Moje štručke