11. jun 2002 8:47
Midva sva imela mizo, ki se nahaja po stopnicah navzdol levo, tam sta dve mizi. In si opazen samo od sosednje mize. Barbara Cuzak
11. jun 2002 8:47
Midva sva imela mizo, ki se nahaja po stopnicah navzdol levo, tam sta dve mizi. In si opazen samo od sosednje mize. Barbara Cuzak
11. jun 2002 22:29
Jaz sem za Krištofa v Britofu, se mi zdi da imajo zdaj tam japonsko kuhinjo, tako da lahko poskusita suši, ribe na različne nečine in zelenjavo.....razen če ne želita preveč eksperimentirat....... Ančaneznan uporabnik
18. jun 2002 22:02
Živjo Jernej ! Ko boš praznoval naslednjo obletnico pokliči Miklavčiča na Velikih Blokah. Tam ne bo nobenega Mehičana, Japanca ipd. Nič posebnega, hrana pa je 1.liga. marjan zajc
19. jun 2002 14:58
Če pa ste že na bloški planoti je pa Pri Slamarju-Nova vas tudi zelo dobro in okusno. Čokoladne torte z meto nima vsak je pa odlična. LP SašaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači prijatelj z orehi in čokolado
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom