4. sep 2007 10:43
Če greste v BB trgovino (zanalašč nisem napisala celega imena), vam bo prodajalka iskreno vse povedala. Namreč, pred kratkim sem bila v fazi kupovanja opreme za stanovanje, med drugim tudi pralnega, sušilnega, pomivalnega stroja, hladilnika in sesalca. Vse te stvari vemo, v katerih trgovinah jih imajo. Torej, ko sem spraševala za pralni in sušilni stroj, sem dobila tole razlago:
Pralni stroj, ki ga priporočam in je cena usklajena s kvaliteto in obratno je Candy ali Bosch. Oba zelo ok, brez težav. Ne priporočam pa pralno-sušilnih strojev, ker kljub temu, da so zdaj kapacitete perila enake pri obeh, zadeva še vedno ne funkcionira tako kot je treba. Ravno za ta Candy, ki ga ima dormeo, sva bila opozorjena s strani prodajalke!
Povedala je tudi, da sušilni stroj od Candy pa ni dober, pralni ja, sušilni pa ne. Tega, da imajo največ reklamacij zaradi Gorenjevih pralnih strojev, sploh ne omenjam.
Ne smemo pa metati različnih strojev v koš enakih blagovnih znamk. Razumete, kaj mislim? Candy pralni je zakon, sušilni pač ne. Gorenje pralni je zanič, so pa toliko boljše kuhinjske plošče in pečice. Bosch zelo v vodstvu pri pomivalnih strojih. In tako naprej ...
Preden kupujete te zadeve, se pozanimajte v teh parih trgovinah, ki jih sploh imamo za te stvari in vse vam bo kmalu jasno kot beli dan.
jessy6