Rojstvo

Lotti  

član od: 13.10.2006

sporočila: 343

24. avg 2007 8:47

Plenice, vlažilne robčke, kremice in podobne pripomočke, ki jih potrebujejo pri vsakodnevni negi otročka,... Za mami pa tako kot pravi Vandelina kaka krema. To je to. Igrač in tega je itak dandanes preveč, to vidim pri nečakih, tako da... Lotti

veverica  

član od: 12.11.2001

sporočila: 1038

24. avg 2007 8:49

Kar pa se tiče gugalnikov/ležalnikov - moji otroci v njih niso bili niti 1x, ker ga pač nismo imeli. V prvih mesecih je gugalnik občasno zamenjala kar lupinica. Sem se pozanima v razvojni ambulanti, če lahko in niso imeli nič proti, ker je bil naš Jure dovolj velik dojenček in ga ni bilo treba podlagati. Mobile nad posteljico pa nam je kar prišel prav. Nismo ga uporabljali za uspavanje, temveč za igranje oziroma, da se je otročiček malo zamotil (ko gre mama na stranišče ali kaj podobnega). in so ga vsi veselo občudovali. Tudi jaz mislim, da je cd dobra izbira, le glasba naj bo kvalitetna in ne kaj v stilu novejših modernih priredb otroških ali ljudskih pesmi. veverica

veverica  

24. avg 2007 8:52

Dolores v lekarni jih imajo kar nekaj - na svoji koži sem preizkVichy-jevo in Nuxe-ovo. Slednja mi je ljubša, ampak je tudi dražja. Efekt? Kaj pa vem. Po porodu grejo tako ali tako kile dol in je manj centimetrov okrog trebuha... Ne veš kakšen bi bil rezultat brez mazanja, tako da ne vem ali zadeve učinkujejo ali ne?!! veverica

janja512  

član od: 9.2.2003

sporočila: 282

24. avg 2007 9:22

Kar se tiče glasbenih cd-jev: naš je bil zelo navdušen nad cd-ji Raimond Lap (nek nizozemski ustvarjalec moderne "elektronske" glasbe, uspavank, priredb... mislim, da je nizozemec ), sicer je pa najrajši imel kar Slavka Avsenika ml. (sta dva cd-ja, nekaj na citre, všečno in pomirjujoče). Prodajajo v knjigarnah MK, menda tudi pri Svetu knjige. Kot mamica pa sem bila najbolj vesela pripročnika o "učenju" spanja (Otroško spanje brez joka v sanje - Elizabeth Pantley). Sem ga sicer prebrala že v nosečnosti, a zdaj ga imam doma in ga še vedno vsake toliko vzamem v roke. Aja, ne vem, če naj se zahvalim metodam iz priročnika, ampak naš je pri 3. mesecu začel spat od 21-6h. Jaz pa najbolj srečna mama na svetu

julijasi  

član od: 20.7.2006

sporočila: 130

24. avg 2007 10:39

hej! zelo lepo darilo je komplet otroskega jedilnega pribora firme wmf (www.wmf.com - wmf for at home - cutlery - children"s cutlery). poglej v muellerju ali pa v filipovem dvorcu. odvisno od tega koliko denarja hoces zapravit lahko kupis: ali samo vse tri kose jedilnega pribora, ali komplet z bidonom za pitje, kroznikom in skodelico, zraven se dobijo tudi zlicke za hranjenje. vse je okraseno s pravljicnimi motivi- res lepo in okusno. lp. anja

veverica  

24. avg 2007 10:55

Res je, Julijasi, tega bi se zelo razveselila. Pri prvem smo dobili 2 kompleta (zgolj pribor), tako da je ostalo se za drugega. tretji pa je zaenkrat se brez... Bom morala komu pokazat tole temo , da bo videl, kaj nam manjka veverica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti