Verz v vabilu

moja  

član od: 18.9.2004

sporočila: 163

tema odprta - 16. avg 2007 9:14 | ogledi: 33.635 | odgovori: 6

Moja sestra v naslednjem mesecu praznuje 50-i rojstni dan. Sestavljava vabilo, vanj bi radi vključili kak verz. Nekaj sva iskali že po netu, še nič primernega našli Ima kdo kakega primernega pri roki ali ve še za kako internetno stran?

Hvaležni bova za pomoč.

moja

nektarina  

član od: 15.2.2006

sporočila: 901

16. avg 2007 9:25

napišem vam lahko le tole kar je imela moja mama: aha! je že čas, da vam rečem na glas. brez ovinkov in jasno, ker tole ni špas! resnici na ljubo, prišel bo kot plaz abraham zdaj tudi k meni v vas. h komu? saj veste... tista srečnica sem jaz! a ker praznovati ne morem brez vas, mi druščina vaša na ta dan bo v čast! prisrčno vas vabim na slavje zdaj svoje, da skupaj bi spili kozarček al dva, s prihodom polepšali slavje bi moje, zato vabljeni (npr: avgusta dvajesetega)! ob 18 uri se ............... dobimo in se skupaj poveselimo! nektarina

majamarko  

član od: 26.9.2003

sporočila: 2565

16. avg 2007 9:28

Jaz sem uporabila misel oz verz: Šli so meseci okrog, sklenjen je naraven krog. Spet starejši bomo vsi, za okroglo leto dni. na koncu vseh podatkov kje se odvija pa še: Sreča je na svetu zato, da jo delimo. Delite ta dan z menoj tudi Vi. Pred časom pa smo dobili vabilo - Hitro dnevi hitijo, drug za drugim se vrstijo in prišel je dan, ko praznujem že (50.) rojstni dan. Upam, da ti bo kaj pomagalo... Vse dobro Abrahamki:) (tudi ostalim)

majamarko  

član od: 26.9.2003

sporočila: 2565

16. avg 2007 9:36

Lepo, a včasih tudi težko, je bilo življenje teh 2 x 25 let, a sedaj vama želimo, da še lepše, bogatejše bo teklo še najmanj enkrat toliko let. Je volja in misel še mlada, le rojstni list rumen postaja, vendar _________ se ne da, saj Abraham čil obhaja. Naj sreča tvoja bo znanka, da tud´ denarja in ljubezni ne zmanjka, pa bo življenje kot bajka. Draga _____________ Spet nov list si obrnila … Glej, da dobro ga boš izpolnila. Popisan naj bo s srečo, zdravjem in veseljem. Vse to so naše srčne želje. Ob srečanju z Abrahamom še enkrat iskrene čestitke. KRVAVICA, PEČENICA, ZELJE - TO JE ABRAHAMOVO VESELJE. PA ŽGANCI, RDEČE VINO, SLAVLJENCU BO ZIHER FINO! SREČNO! POL STOLETJA HITRO MINE, BLIŽA ČAS SE POKOJNINE. A NE MARAJ NIČ ZATO, SAJ POTEM ŠE LEPŠE BO. KONČNO DANES PRIŠEL JE TVOJ DAN, NA VRATA TRKA TI TVOJ ABRAHAM. BREZSKRBNO, VESELO MU ZDAJ JIH ODPRI, SAJ SIVI TA MOŽ LE K TEBI HITI. PRINAŠA TI ZRELOST IN TREZEN RAZUM, PRINAŠA LJUBEZEN IN SRČNI POGUM. ČEPRAV TEH VREDNOT NISI NIKDAR IZGUBILA, JIH TOKRAT OD NJEGA ŠE VEČ BOŠ DOBILA. ŽIVLJENJE BOGATO TE JE OBDARILO, LE VČASIH V ČAŠO GRENČICO NALILO, A VENDAR POGUMNO SI ČAŠO IZPILA, S PROBLEMI SE VEDNO POGUMNO BORILA. ODLIKUJE TE NAJBOLJ SRČNA DOBROTA, KI TVOJA NAJBOLJŠA ŽIVLJENSKA JE DOTA. ZA ZRAVEN DOBILA SI PAR PRIDNIH ROK, LJUBEČEGA MOŽA IN DVOJE OTROK. NAD TABO NAJ VEDNO BO JASNO NEBO, A V TVOJEM NAJ SRCU VES ČAS BO TOPLO. NAJ TI OPTIMIZEM NIKDAR NE ZBLEDI, ŠE BOLJ SE ŽIVLJENJU IN SREČI ODPRI. Abrahamovci - generacija, ki je ne delajo več. Ničesar se ne boji, iz tira je ne vrže niti misel, da proti stotim že leti. Srečno, zdravo, še na mnogo let ti zbrana družba s polno kupico želi. ABRAHAMU Vse pogosteje stavke začenjaš z "ko smo bili mladi ...". Skrbi zaradi gub ti delajo sive lase. Na poprej ravnih tleh se na lepem pojavljajo klanci. Tvoja kozmetičarka, frizerka in zobar zmajujejo z glavo in vzdihujejo. Zdravniki ti govorijo: zdravi ste kot dren. A ob tem ne morejo prikriti osuplosti. Ne obupaj - mi smo z teboj in gremo za teboj. Pod trto sedaj ne boš več sam, sedaj s teboj bo ABRAHAM! V hišici samotni sedaj ne boš več sam, odslej s teboj bo ABRAHAM! Al’ hočeš al’ nočeš - pa je tako, mladosti pomahaj še v slovo, je Abraham komaj čakal na dan, da te popeljal je v starostni hram. Ali je res minilo toliko let? 50 let odkar prijokal si na svet. Boš moral že nekako verjeti, da si se rodil pred 50 leti. Res, prišla je obletnica, ki imenuje se pol stoletnica. A kaj si moreš za vse to, če pa veš, da vsem leta tako hitro gredo. Hočeš nočeš, taka je usoda, Abrahamova so kruta leta. A ne beli si glave, ker še dolgo je do stoletnice. Minilo pa ti bo mnogo prej, če pospremili te bomo na poti tej. ABRAHAM UJET V PETDESETA, IZ GROZDA MOŠT, IZ MOŠTA VINO, KI Z LETI POŽLAHTNI, DEKLE V ŽENO DOZORI ( FANT V MOŽA DOZORI) IN MISEL VEČ NI ZALETAVA, JE V ABRAHAMU MODRA GLAVA. NA ZDRAVJE ABRAHAMU, ŽIVI NAJ ŠE MNOGO LET. ABRAHAMOVKA - 50 LET Poglej se v ogledalo, ne laže! Podoba tvoja še vedno je mladostna, osebnost tvoja ostane še naprej naj tako krepostna! copy paste iz sosednjega foruma, zbrala Kaja75

moja  

član od: 18.9.2004

sporočila: 163

16. avg 2007 11:00

Uf, hvala moja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti