9. apr 2008 8:41
Čao,
eh - tele torte, poročne, rojstnodnevne, kakršnekoli.... pri slaščičarjih so sploh en talent. Če kupiš malo cenejšo, dobiš čist umetno iz tistega praška narejeno, če daš pa veliko za torto, potem pa jaz najbrž ne bi spala dokler je ne vidim, kakšna bo, pa kako dobra pa to...
Tudi jaz rabim eno, sicer manjšo torto, za rd fešto za cca 50-60 ljudi, pa nimam pojma kaj naj naredim. Če jo bom pekla sama, potem ne bo dosti drugega peciva, da bi jo kupila mi nekako ne gre, ker pač dosti ne mislim dati zanjo, tiste cenejše so pa khm.... je ravno ta vikend kupila sestrična torto za sinčka - vlak. saj ne rečem, pač povprečna tortica, kakršno lahko pričakuješ iz slaščičarne, ampak kako so ko okrasili, to pa ne morete verjet. vsak 5 letni otrok bi se bolj potrudil. res, morali bi videti....katastrofa, pa nisem ne vem kako izbirčna in natančna in umetniška.. tisto je bil poraz, jaz je ne bi hotla prevzet.
No, kar sem hotela napisat - tule na kulinariki imamo nekaj res hudih mojstric pri peki tort in ve ste zame vzor za vse sladke zadeve. super ste! po vas bi se morali zgledovati marsikateri slaščičarji!
Lep pozdravček, S.
Sporočilo je spremenil(a) Anomis dne 09. apr 2008 08:42:56