20. jan 2009 11:01
Najbolj všeč mi je Lidkin komentar ko pravi, da" iz vsake moke kaj naredi". To je prava izjava prave kuharice. Bravo Lidka. LP hedonist
20. jan 2009 11:01
Najbolj všeč mi je Lidkin komentar ko pravi, da" iz vsake moke kaj naredi". To je prava izjava prave kuharice. Bravo Lidka. LP hedonist
20. jan 2009 22:27
Uporabljam vse vrste mok. Kupujem jo v mlinu. Ko stopim v prostor kjer ropoče in melje, me morajo skoraj ven vrečt. Najbolj simpatična mi je tista prava mlinarica s predpasnikom (ups, predpasnik), ki je čisto bel od moke. Me je kar sram povedat koliko moke sem porabila v zadnjih treh mesecih. lp Vesna
20. jan 2009 23:14
Če bi vprašala naju z Rimljanko, nimava nič proti mlinarjem.... pri čemer misliva isti mlin.
F r i n a
21. jan 2009 6:21
frina je napisal/a: |
Če bi vprašala naju z Rimljanko, nimava nič proti mlinarjem.... pri čemer misliva isti mlin.F r i n a |
Dodaj še Blanchy, frina....
ja, ostro in mehko moko kupiujemo tam, pa še vse druge moke in zdrobe. Razlika med mehko in ostro moko je v debelini mletja.....bolj fino leta je mehka. Ostro uporabljam v glavnem za posipanje, da se testo ne prijema. Sicer pa z mokami ne kompliciram.
rimljanka - zasebno mnenjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom
Pica zvitki