27. jan 2012 20:26
MBrando, če ravno so pečeni, kar jih daj v skrinjo, kar prileže se, o je včasih z časom na tesno, da je kaj za ven vzet in pojest.
Mirne duše jih daj v skrinjo, če ravno so že pečeni.
pa, pa
GOGICA
27. jan 2012 20:26
MBrando, če ravno so pečeni, kar jih daj v skrinjo, kar prileže se, o je včasih z časom na tesno, da je kaj za ven vzet in pojest.
Mirne duše jih daj v skrinjo, če ravno so že pečeni.
pa, pa
GOGICA
27. jan 2012 20:34
Absolutno vseeno!
zeta
27. jan 2012 20:47
MBrando. Zamrzni jih, naslednjič si vzemi polpet iz skrinje in lahko kar zmrznjenega nekaj minut kuhljaš v omaki iz svežega paradajza, ali omaki iz vloženih pelatov. Poleg si skuhaš pire, široke rezance,ali pa popapcaš s kosom kruha. Prav dobro bo, boš videl.
mejačka
27. jan 2012 21:41
HVALA VSEM!!!!
Meječka: Dobre ideje!!! Sploh to z pelati. Zraven pa kuskus, žganci al pa katerakoli kaša. Hvala se enkrat!
MBrando
24. apr 2012 8:15
Ali lahko dam zamrznit sir s plemenito plesnijo (kot gorgonzola)? Hvala ...
Mayisa
25. apr 2012 20:47
Mayisa,nisem strokovnjak, a zakaj bi zamrznila sir s plemenito plasnijo? Ga imaš preveč? Jaz bi najprej razdelila na kose za enkratno uporabo, potem pa: 1.zvakumirala ali 2.tesno zavila v al folijo kot zdenka sir ali 3.zavila v povoskan papir.Spravi v hladilnik v najbolj hladen del in odpri ko rabiš.
Varianta 2: naredila bi zabavo, narezala svežega, naredila pizzo 4 siri, spekla sirove palčke iz listnatega testa in sira....zraven dobro pivo, vino in limonada, pa veliko dobre volje
jovita
2. maj 2012 18:29
Jovita, hvala za nasvete ... A žal, sem imela sira preveč in sem naslednji dan odšla na dopust ... Sem ga dala v zmrzovalnik in upam, da bo o.k. Hvala še enkrat .
Mayisa
3. maj 2012 8:08
Je že kdo dal v skrinjo parmezan? Mislim tistega, ki se ga kupi v kosu. Ker sva samo dva, se nama obvezno posuši/splesni, pa mi ga je škoda, kosi so pa kar veliki. Že kupljen nariban niti približno ni tako dober. Pomojem ni kakšnih ekstra zadržkov?
rag_doll
4. maj 2012 21:20
Brez skrbi. Sir se komot lahko da v zmrzovalnik. Ko pa se ga odtaja, ga je potrebno zaviti v mokro cunjico, ker se v zmrzovalniku izsuši. Pa kako dober je. Izprobano!
Lep pozdrav iz Obale
rina1234
6. maj 2012 8:15
Če skuham juho iz zamrznjene govedine, ali jo smem zamrzniti?- Juho seveda.
etaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pekoča paradižnikova juha
Biskvit s slivami