Mene pa zanima, če imate s tem sirom kaj izkušenj. Kaj počnete z njim oz. če mi poveste kakšen recept. Hvala in lep dan vsem!
Feta sir
tema odprta - 4. jun 2002 14:31 | ogledi: 3.041 | odgovori: 4
5. jun 2002 8:25
Feta sir je zelo mehak masten sir bele barve, zelo slan in brez posebnega vonja (razen če je domač). Uporaben je v grški solati (paradižnik, paprika, olive, čebula, olivno olje, limona, feta sir...). Mi ga včasih narezanega na kocke kar prelijemo z olivnim oljem in pikamo... Tanja Tanjaneznan uporabnik
5. jun 2002 9:25
v forumu izberi možnost "iskanje" in vnesi besedo feta. Mislim, da smo o tem pred kratkim govorili na tem forumu. Menda sem celo jaz napisala en recept za super pikantni namaz. larisa
7. jun 2002 9:39
Jaz ga zelo rada uporabim v solati, ki je poleti zelo osvežujoča in lahka, podobna kot grška. V solatob dam vse kar mi je všeč, feta sir in malo bučnega olja. Zelo dober je tudi na piknikih kot priloga. alexaneznan uporabnik
10. jun 2002 20:15
Paradižnik, čebula, feta sir, oljčno olje in sveža bazilika... odlično! Nevenka Nevenka MandićKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Jajčevci z rižkom
Lečin curry s kruhovimi cmoki