Čav čav
Letos imamo na vrtu preeeeeveč paradižnika, lanskih zalog naše domače mezge pa še niti porabili nismo :S
Mamo zanima, kako bi naredila sok iz paradižnika. ampak ne čisto gostega,,, kot pijačo.
hvala za odgovor!!!
papa
bannanna
Čav čav
Letos imamo na vrtu preeeeeveč paradižnika, lanskih zalog naše domače mezge pa še niti porabili nismo :S
Mamo zanima, kako bi naredila sok iz paradižnika. ampak ne čisto gostega,,, kot pijačo.
hvala za odgovor!!!
papa
bannanna
10. avg 2007 11:51
za sok ti ne bom znala pomagati, bi bila pa vesela, če mi pomagaš ti in mi poveš recept za domačo mezgo. hvala že vnaprej. hruškabanana
10. avg 2007 14:22
Jaz bi ga dala v parni sokovnik in naredila sok kot vsak drug. lp Vesna
10. avg 2007 16:34
za paradižnikov sok uporabite zrele ,razpolovljene paradižnike,jih skuhajte do mehkega in pretlačite skozi cedilo.Na 1/2 kaše dodajte 100 ml vode,15 g sladkorja,1/2 žličke soli in 1/2 žličke popra.Potem sok zavrite in natočite v steklenice.lp senka senka
10. avg 2007 19:08
Mene pa zanima kako bi naredila pelate. Kako bi vložila sam paradižnik, da bi počakal? Lp
13. avg 2007 23:49
mislila sem sok za piti.. šluk šluk bannannaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Karamelna omaka
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)