10. avg 2007 13:27
Z mano je tako že 10 let, sem že nehala verjetni v tiste vraže, da se z leti vse poviša... Loni Makaroni
10. avg 2007 13:27
Z mano je tako že 10 let, sem že nehala verjetni v tiste vraže, da se z leti vse poviša... Loni Makaroni
10. avg 2007 14:07
Jaz bom šla dat kri, upam, da bo v redu ! lp, Robida
10. avg 2007 15:02
Ne morem, da ne bi povedala svoje štorije. Imam AB +. In čut dolžnosti in človečnosti me je poslal v LJ na Zavod za transfuzijo (tako se je včasih imenoval). Kri sem dala že preko 40 krat, enkrat so me zavrnili, še sama ne vem zakaj, ampak to že nekaj let nazaj. In vsa leta do sedaj sem pridno hodila na krvodajalse akcije in nikoli ni bilo nič narobe. Včeraj pa so me v Ljubljani zavrnili, ker da mi piše v kartoteki, da naj nekaj časa ne bi dajala kri, ker sem prebolela neko bolezen in to leta 2001. To so besede zdravnice.
Si morate mislit, kako sem debelo pogledala. Ampak zdravnica me je pa vseeno napotila na krvodajalsko, ki naj bi bila v bližnji prihodnosti v našem kraju. No za v Lj moja kri ni bila dobra, pri nas pa lahko grem na krvodajalsko.
Danes sem poklicala na Zavod, ker malo se pa človek ustraši, kaj je bilo narobe s tvojo krvjo, oz. kaj so vsa ta leta delali z mojo darovano krvjo. Prijazna zdravnica, s katero sem se pogovarjala mi res ni mogla na hitro odgovoriti, zdravnica od včeraj pa je šla na dopust.
Mislim, da jih je presenetila gužva, ki so jo sprožili mediji v pomoč Urošu, ampak vseeno se tako ne dela.
Zdaj pa že resno premlevam, če bi sploh še hodila na te akcije.
Gobica
10. avg 2007 16:32
Sama imam krvno skupino B rh faktor negativen in sem do sedaj 6 krat darovala kri in vedno brez problema. Lisička mogoče bi stopila do svoje zdravnice in se pozanima kaj naj bi bilo pri tebi narobe. Dipsi
10. avg 2007 19:17
Sem krvodajalka in imam redko krvno skupino A neg. Zato me še bolj pogreje, ker lahko kri dam samo dvakrat, namesto trikrat na leto. Ker imamo pri nas tako trapasto krvodajalske, da moram eno vedno spustit, saj je od prejšnje manj kot štiri mesece. Imam pa tudi jaz probleme, vedno je kaj, pa mi potem vseeno vzamejo kri. Maja mi je zdravnik pred odvzemom rekel, da slabo zgledam. Halooooo????????? Sem mu rekla, da tudi on ne izgleda najbolje, pa me je samo debelo pogledal in rekel, naj mi bo. Mislm....... Prideš dat kri, potem te pa še nate......, kot da si jo prišel fehtat. Razumem, če gre za tvoje zdravje. Tudi mene so zavrnili, ker sem imela pritisk v pritličju in to mi je razumljivo. Da pa je razlog to, da slabo zgledaš...... No ja, sej po nočni ne moreš zgledat drugače. Kakšen razlog je imel pa on, pa ne vem. Zato se strinjam z Lisičko. Človek se sprašuje če bi sploh še dal kri. Ker se obnašajo skrajno arogantno. Pa si mislim, mah, naj bo. jana Sporočilo je spremenil(a) mai dne 10. avg 2007 19:18:40
10. avg 2007 19:57
Dipsi, nič ni narobe z mojo krvjo, ker sem imela letos sistematski pregled, ki nam ga plača podjetje in je vse v najlepšem redu.
Mislim da niso bili pripravljeni na večje število krvodajalcev, pa še čas dopustov je. Kot sem danes zasledila na spletu, je bilo včeraj okoli 250 darovalcev krvi v Lj. Ampak to je število, ki ga imajo na malo večji krvodajalski akciji.
Gobica
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pijana Kokoš
Veganski narezek z nachosi