Pozdravljen
P
Zadev
Piše
Ka
titta
n class='poudarjeno'>>>Pozdravljen
P
Zadev
Piše
Ka
titta
n class='poudarjeno'>>>
9. avg 2007 9:32
Se strinjam popolnoma! Jelenckova
9. avg 2007 10:23
Res je torta nutella eden izmed najboljših receptov. A ni že to priznanje, da je na prvem mestu? Po mojem mišljenju si veliko receptov zasluži višjo uvrstitev. Anamarija
9. avg 2007 12:43
...........hvala.........ste mi prow polepšale dan.................. :))))))))
9. avg 2007 13:04
Šjorca, hitro eno Nutella torto spečt! Atina
9. avg 2007 14:06
Ja o tej torti bi se dalo marsikaj napisati, povedat, najbolše jo je pa pojesti, res je odlična. Pri nas jo še nismo uspeli slikat, ker jo dobesedno razgrabijo. ENKRATNA JE!!! vida u.
9. avg 2007 14:39
če vam iskreno povem...sem se jo skoraj že naveličala ;) ...je bila že tolikokrat na mizi....... .....bi vam dala recept za eno novo izmišljotino....samo ker ni moja pogruntavščina , ne vem če lahko....... konkretno bi to bila torta ferrero roche.......
9. avg 2007 14:45
Zakaj pa ne? Pač poveš, od kje imaš recept. Ali pa vprašaj tistega, ki si je recept izmislil, za dovoljenje. Jelenckova
11. avg 2007 20:12
mmmm.....ferrero roche.... to bi bilo sigurno zelo dobro Poskusi objavit ta recept, sigurno sprobamo... vida u.
12. avg 2007 10:19
......evo......vam pripopam....... ....to je recept od moje prijateljice in iskreno nimam pojma kje ga je staknila....... Naredimo navaden biskvit.....pač tisti ki nam je najboljši..........ga navlažimo z sladkano vodo......in premažemo s kremo.........jaz običajno kombiniram obe spodnji kremi ker je boljše in lepše za videt........ Krema ferrero rocher: 400 ml nutelle 200ml stepene alpske smetane polovica paketa zdrobljenih lešnikovih napolitank približno 120 gr. sesekljanih lešnikov Alpsko smetano stepemo, dodamo nutello in gladko premešamo. Na koncu pa primešamo še napolitanke in lešnike. Krema 2 250g maskarpone-ja 200gr sladkanega kondenziranega mleka (če hočemo manj sladko kremo, je dovolj tudi že 150 gr) maskarpone stepemo z električnim mešalnikom da dobimo mehko kremo ter postopoma dodajemo še kondenzirano mleko....... Sporočilo je spremenil(a) šjorca dne 12. avg 2007 10:20:05
12. avg 2007 10:30
torta nuttela mi je dobra in si zasluži pohvalo. tudi tale varianta od šjorce ni od muh. ali bi bilo možno dati samo tisto kremo z nutelo in ne marascaponeja? moj dragi si je namreč za r.d. zaželel izrecno čokoladno torto z celimi lešniki. nektarinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremni rezanci s tartufi
Špageti karbonara