Steklenice za vkuhavanje soka

marelica  

član od: 27.8.2005

sporočila: 1398

9. avg 2007 21:28

Mirjana je napisal/a:
Podjetje Stenko v Trzinu. Ker sem iz Ljubljane, mi je bližje kot Hrastnik, imajo pa lepe, različnih oblik, pa tudi navadne.

Uporabi jumbo steklenice, ker se dajo naslednje leto lažje oprat, kot klasične. Jih pa tudi oni perejo. Pa ni tako zelo drago.

Eno leto smo spraševali po gostilnah, če imajo kaj steklenic od alkoholnih pijač. Pa sem naletela na odgovor, da so že z nekom zmenjeni, da jim jih šparajo. Tudi tako lahko prideš do steklenic.

marelica

Kyara  

član od: 24.5.2006

sporočila: 2384

9. avg 2007 21:34

Meni jih vedno špara prijateljica, ki dela v gostilni. Zakaj bi kupovala? Probaj v kakšni bližnji gostilni ali bufetu, mogoče se kaj najde. Kyara

Tadeja L  

član od: 7.1.2003

sporočila: 197

10. avg 2007 0:13

No, zdaj sem prišla do kar nekaj informacij. Če ne dobim v kaki gostilni, bom šla pa v Trzin. Če mi meta prej ne ovene do konca. Hvala še enkrat in na zdravje. :) ---------------- airtadeja.moj-album.com ------------

senka  

član od: 19.11.2005

sporočila: 343

10. avg 2007 8:03

moj kolega je kupil steklenice v Mercatorju in to zelo ugodno(uporablja jih namreč za koroški mošt),celo je dobil tudi zaboj.... senka

neznan uporabnik

10. avg 2007 13:09

Razne steklenice se pri nas na Primorskem dobi v kmetijskih trgovinah - različne oblike buteljk (0,5-0,75 l - zamašek obvezno plutovinast) pa tudi navadne litrske steklenice s kronskimi zamaški. Je pa res potrebno za tako zapiranje imeti posebno pripravo. Tedi tedi

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti