Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

25. feb 2009 10:42

Petardica, guglanje je mati modrosti. Guglaj korene v naslovu, ki so ti znani in to daj v narekovaje in poglej kaj bo nastalo, če kaj nastane. Na primer: če bi imela ti naslov petardica@kulinarika.net, bi se poskusilo guglati z naslednjim "petardica*" "*kulinarika.net", "petardica*net"....v upanju, da bi med zadetki priletel celotni naslov. Čeprav, če me pa čudi, da ne poznaš nikogar, ki pozna koga, ki pozna koga, ki pozna tistega, čigar elektronski naslov iščeš....Pa saj te stvari imamo v mobilcih, če ne prvi, pa peti. Saj se vsi ljudje poznamo po principu šestih korakov. Vendelina jr.

renata69  

član od: 27.3.2007

sporočila: 1108

25. feb 2009 11:51

Petardica,e-mail ne dela že od decembra.Pa ga še vedno niso popravili.Če boš pošilala sporočila komu na e-mail,žal ne bo mogel prebrat.Vpiše se lahko,samo ne bo mogel prebrat,ker dalje ne odpre. renata69 http://renata69.moj-album.com/

kleo  

član od: 21.10.2008

sporočila: 397

25. feb 2009 20:26

jaz imam tudi težave z njim. Pošto lahko berem, ne morem je pa pošiljati. Sem si ravno prejšnji teden odprla gmail. Zaenkrat sem zelo zadovoljna. kleo

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti