Hribi

perpetua  

član od: 11.10.2008

sporočila: 338

6. sep 2010 12:53

No, pa tokrat ni bilo težav s koleni Imeli smo se super, kljub ne najlepši vremenski napovedi za podtriglavski konec se je izcimilo kar prijetno vreme.. s pol ure dežja in nekaj megle, ampak nas ni motilo. perpetua

jesen  

član od: 5.10.2004

sporočila: 410

6. sep 2010 20:05

Tudi pri meni so se začela oglašati kolena,EMŠO pa KG itd.Konec Julija sem začela jemati tablete pravzaprav prehansko dopolnilo na osnovi šipka LITOZIN.Ne vem ali res pomaga ali se mi pa zdi,da pomaga,v soboto sem prišla z Triglava(100 žensk) o bolečinah ne duha ne sluha.Domači me le začudeno gledajo,ker me prav nič ne boli,še musklfibra ni. Nekaj je pomagalo ali toliko treninga ali pa šipek. jesen

aknelab  

član od: 22.11.2006

sporočila: 288

16. jul 2012 8:58

Zanima me, če se na internetu dobi podatke o nadmorski višini posameznih hribov, ne tistih, ki so npr. objavljeni na hribi.net, ampak okoliških hribov, ki jih ne najdeš na vsakem zemljevidu.

aknelab

mamaF  

član od: 21.1.2008

sporočila: 3340

16. jul 2012 12:18

Aknelab, če si namestiš program "Google Earth", v iskalnik vtipkaš ime "svojega" kraja, ki te zanima in potuješ po izbranem območju, se ti na dnu ekrana sproti izpisujejo vse nadmorske višine označenih točk (torej - iščeš po hribih v svoji okolici in vidiš višino). To je še najlažja pot do podatkov, ki te zaminajo :)

Mojca

aknelab  

član od: 22.11.2006

sporočila: 288

1. avg 2012 9:31

No, da obudimo temo.

Kje ste že letos bili, kateri hrib, gora vas je navhušil?

Zaradi vročine, časa ... nam je uspelo priti samo na Blegoš in okoliške hribčke doma.

Upam, da bomo lahko bolje izkoristili avgust!

aknelab

Ninja24  

član od: 31.3.2007

sporočila: 2692

1. avg 2012 12:38

Minulo nedeljo sva na hitro skočila do Krnskega jezera (se je okoli dveh začelo oblačiti in pihati, tako da sva pohitela gor in dol), je pa krasno ob jezeru.....prejšnji mesec sva šla na Veliko planino (po poti iz Stahovice), kak mesec prej enako, le da po poti od spodnje postaje žičnice, 2x na Nanos (enkrat spomladiin enkrat poleti), Trdinov vrh na Gorjancih v aprilu, slap Rinka v januarju (gazila po meterskem snegu)......to je od malo večjih hribčkov, sicer pa parkrat letiva na mesec na Sv. Primoža nad Kamnikom, če se nama ne ljubi po ravnem kroge ob Kamniški bistrici nabijati . V bližnjem planu je še skok do Triglavskih jezer in Lisca, potem pa sigurno še kak hrib po trenutnem navdihu.

Ninja24

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

4. avg 2012 18:08

Ob 9h zjutraj sem že stala na Planjavi... , navdušilo me je, da sem na poti v dolino srečala toliko mladih parov. Pravzaprav je bilo na splošno zelo veliko mladih. Lepo!

tulka

MBrando  

član od: 4.8.2011

sporočila: 2308

4. avg 2012 19:04

Bravo Tulka!!

Razmišljam. Kaj ko bi se za en dan dogovorili tukaj za eno turo in bi se pol vsi zainteresarni dobili, pa združimo spoznavalno/planinski/kulinaričen dan? SIMPATIČNA IDEJA. Izberemo seveda en lažji cilj, da ne bomo sedaj ravno na MONTAŽ ali pa ŠKRALTICO hodili, se imamo fajn, dan pa zaključimo ob kakšni pizzi, ali pa golažu.
Sem takoj za to, saj bi vas končno rad spoznal. Planiram pa tudi da se bo kmalu en piknik naredil, ampak to bom z eno izmed PRIJETNIH dam na tej strani organiziral. Katera bo pač imela voljo...

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

4. avg 2012 20:38

A pridejo samo dame v poštev, kolega Brando ??

hedonist

MBrando  

član od: 4.8.2011

sporočila: 2308

6. avg 2012 7:53

hedonist: MA KJE!! Vsi dobrodošli in vabljeni. Najbolj sem vesel ko pride več generacij ene družine. Ni lepšega kot listati skozi zgodovino in prihodnost v realnem času in prostoru.
Prvo poklepetaš z nono/nonotom, nato mamo/papanom, nato mulcem/mulčiko, vmes pa še počohaš hišnega ljubljenčka, se delaš dobrega strica (kakšna poslastica ti pade iz mize ) in uživaš v mnogoteri družbi ter kulinariki.
Kako se vam pa drugače dopade ideja, da bi se organiziral piknik in bi se nas čim več dobilo?
Da/NE, MOGOČE, BEDARIJA, SEM ZAINTERESIRAN....

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti