tema odprta - 2. avg 2007 8:51 | ogledi: 30.853 | odgovori: 72
Živijo,
Jutri bom delalan class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> torto, ki jo bom okrasila s tičino maso, na maso narisala spidermana in class='poudarjeno'>n zraven class='poudarjeno'>n še iz tičine oblikovala nekaj pajkov. No, upam, da mi uspe. Zanima me sledeče:
1. Ali lahko dam čokolado pod tičino maso? Naredila bomn class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> torto Nutella, pa bi jo prelila s čokolado in class='poudarjeno'>n na to dala tičino maso.
2. Ali je lahkon class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> torta oblečena v tičino v hladilniku do naslednjega dne, ko jo bom predala?
3. Kje naj najdem pekač zan class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> torto v velikosti A3 formata? Imam tako sliko od spidermana in class='poudarjeno'>n jo moram narisati nan class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> torto.
4. Glede na to, da pri tašči nimam dovolj velike pečice za pekač A3 formata, bi jo pekla v dveh delih. Kakšni nasveti, da oblate profesionalno združim? :)
p.s.: pekač pa vseeno potrebujem zaradi oboda, ko bomn class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> torto krasila, pa seveda za nadaljno uporabo.
5. S katero barvo obarvate tičino, da je čisto črna?
6. Kako naj naredim pajkovo mrežo nan class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'>n class='poudarjeno'> torto? Kar s tičino, ali je bolje, da jo s čim nabrizgam?
7. Kako najbolje razvaljati tičino, da se ne bi trgala?
No, zaenkrat je to vse. Res se vam že v naprej zahvaljujem, ker mi boste pomagale osrečiti mojega nečaka, ki ima v soboto 7 let. :)
LP, Petra
*petra*