Živijo'>o,
Jutri bom delalao'>o'>o'>o'> torto'>o, ki jo'>o bom okrasila s tičino'>o maso'>o, na maso'>o narisala spidermana in zraven še iz tičine oblikovala nekaj pajkov. No'>o, upam, da mi uspe. Zanima me sledeče:
1. Ali lahko'>o dam čokolado'>o pod tičino'>o maso'>o? Naredila bomo'>o'>o'>o'> torto'>o Nutella, pa bi jo'>o prelila s čokolado'>o in na to'>o dala tičino'>o maso'>o.
2. Ali je lahkoo'>o'>o'>o'> torta oblečena v tičino'>o v hladilniku do'>o naslednjega dne, ko'>o jo'>o bom predala?
3. Kje naj najdem pekač zao'>o'>o'>o'> torto'>o v velikosti A3 formata? Imam tako'>o sliko'>o od spidermana in jo'>o moram narisati nao'>o'>o'>o'> torto'>o.
4. Glede na to'>o, da pri tašči nimam dovolj velike pečice za pekač A3 formata, bi jo'>o pekla v dveh delih. Kakšni nasveti, da oblate profesionalno'>o združim? :)
p.s.: pekač pa vseeno'>o potrebujem zaradi oboda, ko'>o bomo'>o'>o'>o'> torto'>o krasila, pa seveda za nadaljno'>o uporabo'>o.
5. S katero'>o barvo'>o obarvate tičino'>o, da je čisto'>o črna?
6. Kako'>o naj naredim pajkovo'>o mrežo'>o nao'>o'>o'>o'> torto'>o? Kar s tičino'>o, ali je bolje, da jo'>o s čim nabrizgam?
7. Kako'>o najbolje razvaljati tičino'>o, da se ne bi trgala?
No'>o, zaenkrat je to'>o vse. Res se vam že v naprej zahvaljujem, ker mi boste pomagale osrečiti mojega nečaka, ki ima v soboto'>o 7 let. :)
LP, Petra
*petra*