Pozdravljeni,
oktobra nameravam v Jordanijo. Odločam se med agencijama Palma in Vard. Katero bolj priporočate iz svojih izkušenj?
Hvala za vsako mnenje.
rastko2
Pozdravljeni,
oktobra nameravam v Jordanijo. Odločam se med agencijama Palma in Vard. Katero bolj priporočate iz svojih izkušenj?
Hvala za vsako mnenje.
rastko2
1. avg 2007 22:05
Agencije Vard sicer ne poznam, smo pa bili s Palmo lani oktobra na Siciliji. Bilo je nepozabno in zelo dobro organizirano. Vodička je bila krasna in bili smo zelo zadovoljni. Ponavadi potujemo v lastni režiji, za Palmo pa smo se odločili, ker so ponujali zelo dober program in je zajemal veliko tega, kar smo si želeli ogledati. Vandrovka
1. avg 2007 22:26
Jaz pa poznam Vard in imam zelo dobre izkušnje z njimi...smo že večkrat šli z njimi in bi se definitino odločila zanje. Zaslužijo vse pohvale! (ps: ta program za jordanijo sem tudi že jaz premlevala... :) LP Zala
2. avg 2007 7:15
Z nobeno od naštetih agencij še nisem potovala, bila pa sem z Kompasom in Tao po svetu, tudi v Jordaniji na potovanju 10 dni od juga proti severu, pa je vedno bilo zelo dobro, kvalitetno. Kyara
2. avg 2007 9:05
so bli kolegi za prvomajske v jordaniji z plamo. baje je blo bajno:) iversonka
2. avg 2007 10:58
Mi gremo oktobra z Palmo v Egipt. So mi priporočali (sestrična dela v TA). Poročam takrat. JORDI
2. avg 2007 11:37
v egipt sem sama potovala z neckermannom...prav tako v turčijo..pa je bilo zmeraj vse v redu in prav...za ostale agencije ne vem kako je.... oktobra sedaj z njimi potujem v mehiko...tako, da sama priporočam tudi to agencijo.. mateja_mb
2. avg 2007 11:50
Sama sem največ potovala s Palmo. Super potovanja, ugodne cene, zelo dobri programi, velika izbira... Nimam pripomb. Jaz bi to vsekakor priporočala Palmo. Lp Kajica
2. avg 2007 21:14
Jaz sem po Egiptu potovala z Vardom, vodičem Boštjanom Napotnikom, nepozabno. jana 07Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom
Hot dog v listnatem testu