16. nov 2019 17:39
Gobova juha iz štorovk, nabranih včeraj, korencka, krompirja, okisana, ržen kruh z orehi.
16. nov 2019 17:39
Gobova juha iz štorovk, nabranih včeraj, korencka, krompirja, okisana, ržen kruh z orehi.
16. nov 2019 17:58
Danes:
~ocvrti lignji, krompirček, radič v solati.
Nedelja:
~goveja juha z zdrobovimi žličniki, ajdova kaša z zelenjavo, pečenka, radič v solati, domače kremne rezine
17. nov 2019 12:19
Danes: alpska juha
ocvrti puranji zrezki po pariško
tenstan
kuhan brstični ohrovt
mladi radič s fizolom
kupljena linška očesa z marmelado in
17. nov 2019 13:13
Nedelja:
Bučna, juhica; piščančji zrezki po pariško, zelenjavni mix iz voka, žlikrofi; zelena solata
Pozdravček!
17. nov 2019 14:07
Goveja juha z rezanci, svinjski paprikaš, Kus Kus, zelena solata iz vrta, kavni kolač od včeraj, kava
17. nov 2019 18:14
Za vikend smo res dobro jedli.
Sobota: pečena raca, mlinci in praženo (klasično) zelje. Od račke mi je ostala omaka kot osnova za rižoto, sedaj čaka v skrinji. Sladica pa slastna kostanjeva rolada
Nedelja: goveja juha, pite krompir, pariško pečeni svinjski zrezki ter zeljna solata. Sladica kostanjeva rolada.
Ostalo je dovolj pire krompirja, iz katerega bodo jutri piroge.
17. nov 2019 18:44
goveja juha z jetrnimi knedlčki, gobova juha, kremna juha iz kodrolistnega zelja ali ohrovta (ne me držat za besedo, točno ne vem, al je zelje ali ohrovt),
pražen krompir, mlinci, špageti iz buče špagetarice s posušenimi paradižniki,
ocvrta cvetača, rdeče zelje,
pečena goska, pečena sv. ribica z jurčki, sv. rebrce, piščančje prsi z gobovo omako,
zeljnata solata, endivija in radič, rukola z grantnim jabolkom in češnjevim paradižnikom, motovilec za jajčkom,
biskvit z jabolki in pudingom,
Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 18. nov 2019 03:02
17. nov 2019 19:14
jutr nas čaka klavrno vreme...ponedeljek je prava beseda...
Imam celo gajbo čajot...in jurčki se mi oglašajo iz skrinje...hej, kdaj bomo pa mi na vrsti?
Tko, da kuhna bo verjetno doživela sledeče:
Na olivcu prepražen pršut, kos gomoljne zelene, dodan ješprenj zalit s fondom, mali ogenj 25min, dodani jurčki na maslu,strt česen. Še malo pokuhano, parmezan da malo zariba čez posodo...in kašota je gotova.
Napisal sem vam za klasični način...sam sem len in bo thermomix opravil svoje.
Čajote so mi pa top olupljene,nalistane, na hitro opražene, sol, poper, kumina, olivc in limona. In če še omi maznem par vejic peteršilja...je to to! Mmmmm že zdej sem lačeeen.
Imejte se
17. nov 2019 19:20
Danes goveja juha z zdrobovimi cmoki, sv.kare, pišč.file, pečen krompir, mešana solata
17. nov 2019 19:27
Knedlčki so zelo lepi .
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpetki iz melancan
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako