1. sep 2019 11:48
Danes: alpska juha
pečen kifeljčar
pečene peruti
paradiznikova solata
sladoled, breskve, kupljena linška očesa
1. sep 2019 11:48
Danes: alpska juha
pečen kifeljčar
pečene peruti
paradiznikova solata
sladoled, breskve, kupljena linška očesa
1. sep 2019 13:29
Ta vikend sem doma, nič potepanja, pospravljanje, vlaganje, kuhanje, no, danes pa se je dan začel še z migreno.
Zjutraj sem spekla bombetke s sezamom v testu in pred peko še povaljane v sezamu, ki sem ga predhodno popražila, kar je bila dobra odločitev. Spekla še pleskavice, narezala paradižnik in kosilo je bilo nared. Hamburger. Tako dober, da bi na meniju lahko bil pogosteje. Sladica pa kava in melona.
1. sep 2019 14:05
Nedelja:
Rižota s korenčkom, sv. file; paprika v česnu; skutno/blitvina pita
Pozdravček!
1. sep 2019 15:26
Anka, čudovita slikca, krasno servirano, bombetka za čisto 5!
Upam, da bo glavobol minil ...
V petek riž iz pečice, solata
Včeraj mesna štruca, file piščanca, pečen krompir, paradižnikova solata, zelena solata
Danes goveja juha z rezanci iz zaloge, preostanek mesa od včeraj, pražen krompir, zeljna solata z zeleno.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 2. sep 2019 08:02
1. sep 2019 19:24
Petek: polnjene paprike, kruh, palačinke
Sobota: narastek z ajdovimi testeninami, mleto meso, stročji fižol, sir, parmezan polito s smetano in jajcem, paradižnikova in kumaričina solata
Nedelja: meso in zelenjava z žara, zelena solata z avokadom, kumaričina solata, breskova pita
1. sep 2019 21:26
Trixi hvala!
Enako pa tebi vse pohvale za lepe jedi in tolikšno raznolikost vsak dan.
2. sep 2019 15:10
Ponedeljek:
Fuži z omako bologneze, zelena solata
Pozdravček!
2. sep 2019 15:45
Včeraj: goveja juha z rezanci, restan krompir, hren, govedina, zajček v smetanovi omaki, sv. pečenka, zelena solata, sladoled.
Danes: goveja juha z rezancim, pečen krompir, pohani sv. zrezki, pohani melancani, paradižnikova solata.
2. sep 2019 17:29
Danes: golaž iz zaloge
fuži
prvi domači , moj motovilec, druga mehka solata
breskve, domače maline, domače
koščki in peciva
2. sep 2019 18:36
Danes testenine s paradižnikovo omako, zelena solata.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Moje štručke
Kitajski rezanci s piščancem