19. feb 2018 23:25
Ponedeljek:
Riž s špinačo, kotleti s šampinjoni v pivski omaki; motovilec, radič, fižol; skutni rogljički
Pozdravček!
19. feb 2018 23:25
Ponedeljek:
Riž s špinačo, kotleti s šampinjoni v pivski omaki; motovilec, radič, fižol; skutni rogljički
Pozdravček!
20. feb 2018 9:27
Danes krompirjeva solata s kumarami in polpeti z ostankov pečenke, jutri vampi po tržaško, potička, v četrtek njoki v čemaževo - smetanovi omaki.
20. feb 2018 10:05
Včeraj smo imeli omako iz pečenega piščanca, šampinjonov in pora, zraven dmače rezance
danes bo pa zelenjavna enolončnica in buhtlji z marmelado, pekla bom pa še marmeladne žepke za zalogo in
sem na zimskem dopustu pa sama doma, pa si dajem duška s crkljanjem domačih
pa pred kratkim sem dobila nov večji pult v kuhinji in sedaj še bolj uživam
20. feb 2018 12:44
Danes: makaronflajš
kristalka in motovilec
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 20. feb 2018 15:41
20. feb 2018 14:59
Segedin.
20. feb 2018 15:43
Danes: krvavice, kislo zelje, pire, marmeladni rogljič in kava
20. feb 2018 17:41
Danes sem pa zmazala precej ananasa, bree sir, pa veliko skodelico vroče kave
Ni topel obrok, ampak se mi danes res ne da kuhat
20. feb 2018 18:14
Anka, včasih res ne paše kuhat, sicer pa si zelo veliko vitaminov dobila s hrano.
Pri nas danes goveja juha z domačimi rezanci, pečen file piščanca, polnjen sv.kotlet s pršutom, sirom in hrenom, pražen krompir, zelena solata, motovilec, rdeča pesa, kumara v solati
20. feb 2018 19:29
danes pasulj in kruh
21. feb 2018 9:10
Anka , jaz bi si edino še juho privoščila zraven
pri nas danes pire krompir, kumare v omaki, kuhano jajce, solata iz kitajskega zelja, radiča in motovilca
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Brownie Muffins
Masleni brizgani piškoti