6. dec 2017 17:04
Včeraj pri naju čist tako kosilo kot pri Dragički, danes pa enolončnica iz leče in klobase po receptu iz slovenskih novic žal mi slike v shrambo nikakor ne uspe naložiti
6. dec 2017 17:04
Včeraj pri naju čist tako kosilo kot pri Dragički, danes pa enolončnica iz leče in klobase po receptu iz slovenskih novic žal mi slike v shrambo nikakor ne uspe naložiti
7. dec 2017 6:23
Draga Babka, ko pogruntas kako se shrani fotka v shrambo, te prosim, ce mi posljes navodilo korak po korak na zs.
7. dec 2017 11:56
Čak mal Amelia, testiram....
Se mi zdi, da mi je danes uspelo naložit eno slikco, ampak sploh ne vem kako
Za kosilo bova danes imela sirove štruklje z drobtinami in jabolčni kompot, pol pa mal na sprehod in.
7. dec 2017 12:32
Danes: prazena telečja jetrca
pire
radič s
piškoti
7. dec 2017 13:25
Četrtek:
Pozdravček!
7. dec 2017 16:39
danes pečen piščanec, tenstan krompir in popečeni šampinjoni
7. dec 2017 16:40
Danes bomo imeli svinska jetrca in pire krompir.
PS Dragicka: Take zlicnike sem si jaz zadnjic za jelenji golaz zamislila, ampak so mi razpadli:) Golaz je pa bil dober. Mi lahko prosim date kaki nasvet?
LP
7. dec 2017 20:59
Goveja z rezanci, mož preostanek golaža in peresnike, preostali paradižnikovo omako in testenine, mešana solata.
7. dec 2017 21:10
Pinguwin, odgovor za žličnike: eno jajce dobro razžvrkljam, dodam ščepec soli in malček mleka, postopoma dodajam mehko moko... mešam dokler ne dobim ne trdo ne mehko maso. Pustim, da masa odstoji. Med tem zavrem slano vodo, ter v kipočo vodo spuščam lepo oblikovane žličnike. Posode ne pokrivam! Po 10-ih minutah so žličniki kuhani.
Če jih delam z vodo, potem rečem "vodni žličniki".
Dober tek!
8. dec 2017 12:08
Vojaški pasulj.............
pa seveda bananin kolač
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špargljeve blazinice
Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako