30. okt 2017 12:26
Danes: makaronflajš, endivija in radič s
Ravnokar je v pečico romala-skutino-metina
z dodatkom kokosa in s polbelo moko
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 30. okt 2017 19:14
30. okt 2017 12:26
Danes: makaronflajš, endivija in radič s
Ravnokar je v pečico romala-skutino-metina
z dodatkom kokosa in s polbelo moko
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 30. okt 2017 19:14
30. okt 2017 14:46
Za moje meso po dunajsko, domač pomfri, paradižnikova solata iz domačega paradižnika.
Zame popečeni gamberi s porom po azijsko, zeljna solata z domačo berivko.
30. okt 2017 16:51
Pri nas pa smo danes imeli grahovo juho, lonec sarm iz pečice in slan krompir. Za posladek pa kavo in višnjev zavitek. Sarme bomo verjetno jedli še jutri.
30. okt 2017 20:47
Jaz pa mislim jutri narediti kvašene kipjenke z jagodovim kompotom, še prej pa bom naredila bučkino juho.Dosi imam mesa,včasih paše kaj drugega.
lp.nagelj
31. okt 2017 11:12
Danes: domača pica,
skutino-metina z dodatkom kokosa
31. okt 2017 11:44
Danes: zelenjavna juha, filane paprike in pire krompir, paradajzova solata, - pa nekaj peciva je še treba pokazati po kosilu, sem ga skrila pred sabo. Drugače ga ne bi bolo več
31. okt 2017 16:04
Samo na izlet sva se peljala, ker sva bila povabljena na gorsko kosilo: pečenica, kislo zelje in tenstan krompir. Zdaj pa najina snaha tolk pripoveduje, kaj bo jutri naredila, da sva se odločila, da bova kar ostala
31. okt 2017 18:34
Danes goveja juha z rezanci, potem pa mi trije malo v hrib trimčkat. Sledil je zelenjavni riž, naravni zrezki v omaki, mešana solata.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 31. okt 2017 20:42
31. okt 2017 19:52
Danes chiang mai rezanci, jutri pa rojstnodnevno kosilo po sinovi želji:
goveja juha z ribano kašo (sem jo ravnokar dala sušit)
karađorđe zrezek (kajmak že doma, telečje zrezke tudi že kupila), pečen krompir
solata (zelena, radič z domačega vrta)
orehova torta s čokoladno masleno kremo (delala babica, tiramisu (- naredile sestra, teta in sestrična)
Enajst nas bo pri mizi.
31. okt 2017 20:59
Ponedeljek: ričet
Torek: makaronflajš, zelena solata, rdeča pesa in zeljnata solata.
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ribja juha s testeninami
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom