6. sep 2017 0:02
Jutri bo prebranac, pa še kaj sv. zraven. Oz. je že. A vseeno bo. Zame pa špageti in grška solata.
6. sep 2017 0:02
Jutri bo prebranac, pa še kaj sv. zraven. Oz. je že. A vseeno bo. Zame pa špageti in grška solata.
6. sep 2017 7:33
Nedelja: kurja juhica z rezanci, pohano, kotleti, pečen krompir z zelenjavo, paradižnikova solata in borovničevo skutino pecivo
Ponedeljek: nedeljska juha in pražen riž z ostanke piščančjih prsi iz juhe, solata
Torek: čevapčiči in ostanki riža, paradižnik in kumare v solati
Danes: zelenjavna juha, slivovi cmoki
Sporočilo je spremenil(a) Nadinka dne 6. sep 2017 07:34
6. sep 2017 17:54
Naravni puranji in sv.zrezki s sirom, popečen kuhan krompir, stročji fižol s paradižnikovo omako, zelena solata
6. sep 2017 18:30
Danes in jutri:
skleda zelene solate s kumaro, voda
Težko bo šlo brez brskanja po hladilniku
lp
6. sep 2017 19:06
danes zelenjavna mineštra
Jutri ne bom kuhala, ker imamo pogreb
Malo z zamikom, Trixi želim ti vse najboljše za rojstni dan! Upam, da si lepo praznovala.
6. sep 2017 19:40
Danes paprikaš po receptu iz kulinarika.net. Priporocam!
6. sep 2017 22:28
Polnjena paprika, paradižnik in kumara v solati.
7. sep 2017 6:39
Ponedeljek: faširančki in paradižnikova solata.
Torek: nedeljska juha, pečeni kremenatli, paradižnikova solata.
Sreda: njoki in gobova omaka, paradižnikova solata.
7. sep 2017 13:42
Shari, hvala za voščilo. Samo z mojima sem nazdravila, več bo, ko se zberemo v družinskemu krogu.
Moje sožalje ob izgubi.
Danes se kuha jota z mesom, zraven bo kranjska klobasa in domač kruh. Za posladek pita.
7. sep 2017 17:37
Pri nas včeraj koruzno- krompirjeva juha, kruh s česnom in sirom, rolada mačje oči
danes goveja juha, zabeljen stročji fižol, popečen piščančji file, radič in paradižnik v solati
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem