11. jun 2017 18:11
Goveja juha z zdrobovimi žličniki, pražen krompir, ocvrte palačinke polnjene z šunko in sirom, mešana solata. Jagodna torta.
11. jun 2017 18:11
Goveja juha z zdrobovimi žličniki, pražen krompir, ocvrte palačinke polnjene z šunko in sirom, mešana solata. Jagodna torta.
11. jun 2017 19:42
danes v razširjeni izvedbi, goveja juha z knedeljčki, odojek, popečen goveji biftek, pečen mlad krompir, grška solata in češnjev paradižnik z mocarelo in bazilko
12. jun 2017 12:45
Danes: domača pica s papriko
za moški del
marelice
12. jun 2017 13:37
Danes bolognese omaka, testenine, zelena solata
12. jun 2017 15:01
V soboto: pečena vratovina, pečen krompir in bučke, skleda solae iz vrta, češnje in kava
Včeraj smo praznovali očetovih 75 let in smo imeli bolj praznično:
grahova juha s krompirjem in jušnimi kroglicami, Pečen piščanec z rožmarinom, zelenjavni zavitek iz polnozrnate moke, skleda domače solate in fižola, orehova rolada s kislo smetano in češnjami, kava
Danes ostanki piščanca, popraženi s bučkami in peresniki, solata iz vrta.
13. jun 2017 14:25
Včeraj in danes: golaž, makarončki in zelena solata.
13. jun 2017 15:20
Danes: čufti v paradiznikovi omaki, pire
domača solata, marelice, češnje
13. jun 2017 15:41
Danes: peresniki z mesno polivko, veliiiiiiiiik zelene solate iz domačega vrta in močno ohlajen rabarbarin žele za sladičko.
Zdaj se umaknem v senčko in lep popoldan želim .
No za slikco sem pa potrdila Error Invalid Json
13. jun 2017 17:07
Danes sva z najmlajšim jedla na njegovo željo mladi krompir in orado, mlado zelje v solati z zeleno solato.
Hči je bila na kosilu pri prijateljici, mož dobi svinjske medaljone v žabljevi omaki, kuhan domač brokoli in cvetačo, mlad krompir in mešano solato.
13. jun 2017 19:56
Trixi jaz pa tebe občudujem kako ti kuhaš za vsakega družinskega člana svojo jed? Mi smo jedli pa rižoto z zrezanimi kurjimi fileji in zelenjavo in zeleno solato!
Sporočilo je spremenil(a) Anemiilat dne 13. jun 2017 19:59
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja iz palačink
Hummus namaz