3. apr 2017 17:48
danes tortilje s piščancem, papriko in čebulo (fajite)
3. apr 2017 17:48
danes tortilje s piščancem, papriko in čebulo (fajite)
4. apr 2017 10:20
Včeraj in danes zelenjavna enolončnica/curry s pisano kvinojo, čičeriko, rdečo lečo in kupom zelenjave. Za posladek včeraj banane, oblite s čokolado in kokosom, danes smoothie.
4. apr 2017 12:41
Danes: ričet z dodatkom pire
s prekajenim mesom
domač
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 04. 2017 12:42
4. apr 2017 12:42
Danes sem naredila fižolovo juho brez fižola in pico margerito. Fižolova juha je pa nastala takole: kuhala sem fižol v zrnu za solato in ker mi je bilo škoda vodo zavreči, sem jo shranila. Posebej sem naredila malo omake iz čebule, česna, sladke paprike in žličke moke. Ker pa sem imela v mislih še eno zelenjavno omako, sem pražila tudi klasiko(čebulo, česen), malo sveže paprike, korenček, list stebelne zelene, malo pora. Potem se mi je utrnila misel, da bi to združila v juho, zato sem oboje pretlačila oz. pirirala in združila v fižolovi vodi. Zakuhala sem ribano kašo in uživala sva v odlični gosti juhi. Sol, poper tudi. Juhe so zakon.
Dober tek vsem in vse najboljše za rojstni dan vsem, ki danes praznujete!
4. apr 2017 13:22
Danes bo porova juha, nabodala, džuveč riž in mešana solata.
4. apr 2017 14:39
Torek:
Goveji golaž, polenta, radič s krompirjem in ocvirki
Pozdravček!
4. apr 2017 16:21
Pri naju danes ena hitra čorbica, malo bolj redka boranija na žlico za večerjo bo regrat s krompirjem in ocvirki, kruhek......bo skleda tako pomazana, da jo še pomivati ne bo treba no ja, saj pomivalni stroj je spet v okvari
4. apr 2017 18:33
Danes z ajdovimi štruklji, jutri s polnozrnato pašto: golaž (recimo) wd divjga prasca
radič, voda in teran
lp
4. apr 2017 19:18
mišzmoke je napisal/a: |
Danes z ajdovimi štruklji, jutri s polnozrnato pašto: golaž (recimo) wd divjga prasca radič, voda in teran lp mzm
|
Ti si ena tistih, za katero ne vem, ali bolje kuha ali fotka.
4. apr 2017 21:19
sv. želodček s krompirjem na kislo in palačinke z nadevom po želji
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači sladoled za vroče poletje
Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto