12. mar 2017 17:57
Rojstnodnevna nedelja:
Sarma, pire krompir, sv. in goveja pečenka, prebranac, francoska solata, kavica, tortica, in velikooo
Pozdravček!
12. mar 2017 17:57
Rojstnodnevna nedelja:
Sarma, pire krompir, sv. in goveja pečenka, prebranac, francoska solata, kavica, tortica, in velikooo
Pozdravček!
12. mar 2017 18:01
Zelo lepo.
12. mar 2017 18:22
Dragička, vse lepo na to rojstnodnevno nedeljo slavljencu ali pa slavljenki tudi od menein še veliko srečnih, zdravih let
12. mar 2017 18:28
danes goveja juha s vlivanci, svinjska pečenka, pečen krompir, šampinjoni v omaki, na pari kuhan brstični ohrovt, mešana solata
12. mar 2017 19:00
Dragička, tole je bilo pa veliko dela! Upam, da si imela pomoč?
12. mar 2017 19:35
Katrin, tokrat sem bila gost, gostitelja bila snaha in sin. Nekaj malega sem le prinesla.
Pozdravček!
12. mar 2017 19:35
Danes: kokošja juha z ribano kašo, piščanec z zelenjavo, polenta, solata, malinine rezine s smetano
12. mar 2017 19:38
Dragička, lepo pripravljeno. Tiste posode z jedmi pa kar vabijo. Vesela sem, da ste uživali.
Sobota: sv. juha s frrtati, pražen krompir, popečene bučke in šampinjoni, sv. pečenka, motovilec, za sladico pa skutine palačinke in .
Kosilo je bilo pod brajdo, ker ni še na trti listja, so nas božali sončni žarki. Super je bilo.
Danes kosilo v Škocjanu: žar plošča in mešana solata.
13. mar 2017 10:47
Koruzne tortilje s pečeno čičeriko, listi mlade špinače, svežim zeljem, paradižnikom, kumaro, papriko.
13. mar 2017 12:19
Danes: prezganka, pečen s papriko
ostanki pečenih reber
regrat, motovilec, radič s
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pecivo iz bučk
Zeljne krpice