19. feb 2017 18:00
Goveja juha z rezanci, musaka s krompirjem in mletim mesom (na izrecno željo otrok in potencialnega zeta), na koncu čokoladno.pomarančna torta (s kupljenim biskvitom kupila enega pred iztekom roka, haha)
19. feb 2017 18:00
Goveja juha z rezanci, musaka s krompirjem in mletim mesom (na izrecno željo otrok in potencialnega zeta), na koncu čokoladno.pomarančna torta (s kupljenim biskvitom kupila enega pred iztekom roka, haha)
19. feb 2017 19:33
Danes: puranji zrezki v gobami omaki, kruhovi cmoki, solata, miške z mascarponejem in orehi
20. feb 2017 11:22
Danes bo dušeno kislo zelje, pečenica, ajdovi žganci z ocvirki, domač kruh
20. feb 2017 11:43
Puranji zrezek v gorčični omaki in rizi-bizi ...
..... nujno in neizbežno, še burek ...
.... in jagode ....
20. feb 2017 12:08
Dve porciji prosim! Pa pohitite!
20. feb 2017 12:16
Danes: juha z gresovimi knedeljčki, meso iz juhe
ostanki pečenih reber
tenstan , mehka solata
20. feb 2017 13:28
Ponedeljek:
Pozdravček!
20. feb 2017 13:56
Naute verjeli...........včeraj sem kuhat začela, me je mladina primorala so se kar povabili............
Bila je: goveja juha z jajčnimi vlivanci, mrežna pečenka, tenstan krompir, mešana solatka, sladoled s smetano in jagodami, velik objemov in solza
Danes:
krepka goveja juha, govedina iz juhe, jabolčni hren, tenstan krompir, tud slikce še bodo.....sam ekran moram mal zbrisat, je še tako zamegljen........
20. feb 2017 14:16
Včeraj: losos, jogurtova-gorčična omaka, radič s čičeriko, krompirjem in jajcem, jogurtovi mafini z borovnicami
Danes: kremna juha (gomolj zelene, petršliljev koren in krompir), zeljne krpice.
Jutri: zelenjavno mesna rižota, rdeča pesa in čokoladni puding s čežano.
20. feb 2017 14:41
babka1951 je napisal/a: |
Naute verjeli...........včeraj sem kuhat začela, me je mladina primorala so se kar povabili............ Bila je: goveja juha z jajčnimi vlivanci, mrežna pečenka, tenstan krompir, mešana solatka, sladoled s smetano in jagodami, velik objemov in solza Danes: krepka goveja juha, govedina iz juhe, jabolčni hren, tenstan krompir, tud slikce še bodo.....sam ekran moram mal zbrisat, je še tako zamegljen........ "Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z bolonjsko omako
Pečen riž z zelenjavo