8. feb 2017 21:39
včeraj: segedin, ful dober in kos belega kruha (no ja, včas tudi to paše) :)
danes: sm kar naročila pice in jih šla iskat :)
jutri: po vsej verjetnosti "makaronflajš" :)
8. feb 2017 21:39
včeraj: segedin, ful dober in kos belega kruha (no ja, včas tudi to paše) :)
danes: sm kar naročila pice in jih šla iskat :)
jutri: po vsej verjetnosti "makaronflajš" :)
9. feb 2017 11:54
Danes goveja juha z rezanci, musaka, mešana solata
9. feb 2017 12:48
Vita, bel kruh vseeno ni tako napačen za kdaj pa kdaj. Sem pred kratkim kupovala kruh, mikal me je bel hlebec, pa sem rekla prodajalki, bi tistle bel hlebček, vem, da je manj zdrav, ampak...Prijazno se mi je nasmejala in mi bolj kot ne potiho rekla:Je bolj zdrav, verjemite, ker nima toliko dodatkov. Le zakaj ima kruh, ki naj bi bil "muha" enodnevnica toliko dodatkov, recimo konzervans ipd.?
Še danes bolognese s polžki in motovilec s fižolom.
Jutri pa bodo polpeti in pire krompir.
9. feb 2017 12:57
Danes: zrezki v čebulni in omaki
široki rezanci, mehka solata
jaffa pecivo
9. feb 2017 13:02
Četrtek:
Pozdravček!
9. feb 2017 15:44
Včeraj porova juha, domači široki rezanci z omako iz purana, pora in paprike, radič v solati
danes eni ostanek testenin od včeraj, rdeča pesa, drugi tenstano zelje in pečenica;
jutri bo lazanja - mesna, s svežimi testeninami, zelje v solati
9. feb 2017 17:30
Včeraj in danes: vampi
zeljnata solata s fižolom, voda in teran
lp
9. feb 2017 20:44
včeraj piščančji koščki v sirni omaki, njoki in zeljna solata
danes makaronflajš in zeljna solata
9. feb 2017 21:04
naor je napisal/a: |
Vita, bel kruh vseeno ni tako napačen za kdaj pa kdaj. Sem pred kratkim kupovala kruh, mikal me je bel hlebec, pa sem rekla prodajalki, bi tistle bel hlebček, vem, da je manj zdrav, ampak...Prijazno se mi je nasmejala in mi bolj kot ne potiho rekla:Je bolj zdrav, verjemite, ker nima toliko dodatkov. Le zakaj ima kruh, ki naj bi bil "muha" enodnevnica toliko dodatkov, recimo konzervans ipd.? Še danes bolognese s polžki in motovilec s fižolom. Jutri pa bodo polpeti in pire krompir.
Naor, saj vem da ni napačen :) nisem izbirčna, pojem tisto kar je doma, pa če je to bel kruh pojem belega, če pa je črn pa črnega... jaz si kruh delim z mojima, k smo v isti hiši..k ga sama ne bi nikoli pojedla, stran ga pa ne mečem... večkrat si tudi kupim kajzerice, da imam nekaj za v službo, nekaj za doma.. odvisno kaj tisti dan jem... jutri bom na primer za malico nesla ostanek makaronov :) in ne bo treba kruha...
naor
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Brownie z marelicami
Najboljši limonini razpokančki