27. jan 2017 15:24
Smarty krasni knedli. Lahko prosim receptek?
27. jan 2017 15:24
Smarty krasni knedli. Lahko prosim receptek?
27. jan 2017 16:24
Dragička, meni je pa zelo všeč tvoja skutno fetina pita. Recepta nisem našla, pa te sprašujem: ali delaš iz listnatega testa, nadev iz skute, fete, jajca, soli, posuto s sezamom? Hvala za odgovor in tudi tebi moj kompliment za super kosilo.
27. jan 2017 16:36
jade je napisal/a: |
Smarty krasni knedli. Lahko prosim receptek? jade
|
Jade, hvala!
Tukaj imaš povezavo do recepta: http://www.coolinarika.com/recept/dizane-pletene-knedle/
27. jan 2017 19:04
Smarty hvala, super.
27. jan 2017 19:06
Najprej dolg sprehod na toplem sončku in po PST-ju, nato pa segedin in kruh.
ob tako super kosilih in lepih slikicah, prav bogo izgleda
27. jan 2017 19:21
Danes: puran s čarobnim okusom mediterana, kuhan krompir in koleraba, solata
27. jan 2017 19:40
babka1951 je napisal/a: |
Najprej dolg sprehod na toplem sončku in po PST-ju, nato pa segedin in kruh. ob tako super kosilih in lepih slikicah, prav bogo izgleda "Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
|
Babka, ne razumem, zakaj misliš, da izgleda bogo, lepo servirano, pravo zimsko kosilo, da ne govorim, da se vidi, da nisi šparala z mesom.
27. jan 2017 20:05
Ne, ne mopsika, saj je bil super dober, ampak ga že tri dni jeva. Najprej s pirejem, pol s polento (no moj ne) danes s kruhom, jutri je res treba nekaj drugega skuhat
27. jan 2017 22:22
Danes: faširano meso in krompir v kosih ter skleda rdeče pese - spet sem bila pozna, pa imam zlato mami, da mi še kaj pusti :)
Jutri: ribe in blitva s krompirjem in spet skleda neke solate, ampak ne vem še katere :)
V ned. pa pečem za sestrin r. dan..naročila je tri vrste piškotov... jst pa mogoče za nas še buhtlje zamesim... bom vidla kako bom s časom :)
28. jan 2017 11:53
Danes: tenstano kislo, domače pečenice, domač
domači krofi
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Grški pita kruh
Poširane hruške