2. dec 2016 12:22
Danes: golaz, polenta, radič in endivija s
2. dec 2016 12:22
Danes: golaz, polenta, radič in endivija s
2. dec 2016 12:46
Danes: pečen zajec,pire krompir,sveže zelje v omaki in pesa v solati
2. dec 2016 13:26
Danes repa, kislo zelje, krompir v kosih, pečenica, krvavica, kruh
2. dec 2016 18:20
Petek:
Pozdravček!
2. dec 2016 19:59
Danes: zelenjavna juha z ribano kašo in hrenovkami, kuskis s suhim sadjem in oreščki
3. dec 2016 10:57
Danes: kisla repa, pire, pečenice.
3. dec 2016 13:28
Podvarak s krvavicami (čigavimi, uganite sami - dobre so za vse prste polizat) in juhica z zdrobovimi cmoki - matr, sem fina - gresovimi knedli, da se ve!
lp
3. dec 2016 15:44
elaphus je napisal/a: |
Podvarak s krvavicami (čigavimi, uganite sami - dobre so za vse prste polizat) in juhica z zdrobovimi cmoki - matr, sem fina - gresovimi knedli, da se ve! lp cervus
|
Nad koga si se spravila?
Danes: pečena sv. rebra, zelje, kruh
voda in teran (naor, sem nama prešerno nazdravila)
lp
3. dec 2016 16:09
Elaphus, za eno vemo, da so pri njih ta vikend koline.....
Pri nas danes goveja juha z rezanci, pražen krompir, telečja pečenka, brokoli in mešana solata. Sladice nič, se gremo malo kasneje potepat po Ljubljani, da vidimo kako je okrašena, včeraj smo si prelep Bled.
3. dec 2016 17:20
Danes: Kurja juha, pečena zelenjava s faširanim mesom iz juhe, stročji fižol v smetanovi omaki, za solato radič s fižolom.
Tista zelenjava je od zunaj zgledala kot Stefani pečenka, od znotraj pa kot bi pospravili zelenjavno tržnico, močno pisano.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domača vroča čokolada s smetano
Bruschette s paradižnikom in kumarami