10. okt 2016 18:41
Včasih imam čist drugačne plane, ampak za tiste, ki jih imam neizmerno rada, kuham tud po naročilu
V planu je bila jota, skuhala se je pašta..............
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
10. okt 2016 18:41
Včasih imam čist drugačne plane, ampak za tiste, ki jih imam neizmerno rada, kuham tud po naročilu
V planu je bila jota, skuhala se je pašta..............
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
10. okt 2016 19:05
Hvala babka1951-enkrat je mamamia napisala en lep stavek od ene kulinaričarke: "ja dosta kuham sa vinom, ponekad ga dam i u hranu"! To se mi tako dopade, da se kar držim tega?!
branka
10. okt 2016 21:56
Babka, ja seveda po školjkah in pici .. tvojemu paše nekaj na žlico....ja mojima tudi golaž s polento...danes odlično meso in polenta...
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
11. okt 2016 12:25
včeraj je bila pica
danes krompirjeva musaka s šunko in sirom, mešana solata
11. okt 2016 12:43
Danes: Gobova juha z zelenjavo, , jota od včeraj, paradajzova solata, štrudelj iz skrinje.
Nekako vse bolj na vegetarijance spominjajo moja kosila. Jesen je, pridelke je treba nekam pospraviti, če ne v skrinjo ali v kozarce, pa v želodec.
Katrca11
11. okt 2016 13:00
Torek:
Pozdravček!
11. okt 2016 13:00
Danes; kisla repa z ocvirki, krvavica in pire krompir
Jutri pa zelenjavna juha in krompiruša
mamazeljka
11. okt 2016 13:12
Pri nas včeraj: goveja juha s cmočki, zelenjava iz juha - korenje, cvetača, koleraba, kuhan krompir z maslom, govednia in mešana solata
Danes: pečenka, jasmin riž, mešana solata z jajci
Za jutri kuham fižol in potem bo v naslednjih dneh: repa in matevž, jota in pašta fižol,....
Zunaj pa ...brrr....lep dan vsem!
Ossi
11. okt 2016 13:13
Mene je pa premamilo tisto pečeno zelje, ki že nekaj dni kraljuje na zidu, le da sem ga pripravila v vege različici - namesto mesa je zelju družbo delala pečena čičerika. Enkratno!
RadaJem
11. okt 2016 13:26
Danes: zrezki v čebulni in omaki, riz s papriko, čebulo in paradiznikom
domači motovilec, endivija in radič
skutino-pita-se mi je najavil obisk
mopsika
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 11.okt 2016 15:23Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso
Nevzhajana orehova potica