4. sep 2016 15:29
Mi pa smo se potikali v Kamniški Bistrici, vroče, presušena zgornja struga..... sedaj pa se gremo razvajat v kitajsko restavracijo ... - za najina dvojna rojstna dneva v istemu tednu....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
4. sep 2016 15:29
Mi pa smo se potikali v Kamniški Bistrici, vroče, presušena zgornja struga..... sedaj pa se gremo razvajat v kitajsko restavracijo ... - za najina dvojna rojstna dneva v istemu tednu....
4. sep 2016 20:25
Včeraj: samoborski čevapi v lepinji.
Danes: goveja juha z rezanci, pražen kormpir, mlinci, pečena raćka, zelena solata, čokoladni puding.
Balenka
5. sep 2016 9:27
Včeraj: piknik...po moje zadnji pred kostanjevim, takrat pa običajno ne pečemu na žaru, temveč kuhamo v kotlu bograč
Ta teden imamo ogromno opravkov, zato bolj hitra kosila
Danes: špinača, pire, hrenovka
Jutri: sardele, paradižnikova solata, ciabata
Ossi
5. sep 2016 9:33
Danes bo kar goveja juhca, ker sem si vzela dopust
Torej goveja juga z zdrobovimi žličniki, govedina v solati in veliko zelene solate. Sladkali se bomo verjetno se kar s sladoledom.
Lep ponedeljek vsem skupaj.
5. sep 2016 11:02
V soboto smo jedli govoje zrezke, široke rezance, paradižnikovo solato, nedelja je bila rezervirana za govejo juhico in domači rezančki babi Lojce, pražena jetrca, pire krompir in zelna solata, danes pa goveja juhica z meskom, ter skutne palačinke.
Dober tek vsem!
topsi
5. sep 2016 11:21
Danes bo: goveja juha z ribano kašo, špageti carbonara in paradižnik s papriko v solati. Za sladičko bodo krofi, jih je že v Hoferju stauhal
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
5. sep 2016 12:14
Danes: boranja z mesom, , domač .
breskve
mopsika
5. sep 2016 13:07
se še kuha...
čebulka
5. sep 2016 13:18
Danes sarme, v kosih krompir... proti večeru pa čokoladni piškoti in
5. sep 2016 13:48
Ponedeljek:
Pozdravček!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zdrava orehova potica
Bowla s kozicami